Testpilot: Dermalogica Eye Soothing Make-Up Remover

Dermalogica Soothing Eye Make-Up Remover
Nu har jag faktiskt lyckats hitta en dålig produkt från Dermalogica. Har testat Eye Soothing Make-Up Remover i några dagar nu och hittills är jag inte imponerad. Produkten beskrivs som:

En mild men effektiv, vattenlöslig ögonrengöring utan olja och alkohol. Avlägsnar svårupplöst make-up snabbt & enkelt - utan att irritera eller orsaka svullnad. Skonsam nog även för dig med kontaktlinser.

Ph-värdet är 7 vilket tydligen ska förhindra att det svider i ögonen men jag måste vara ett special case för på mig är det precis vad det gör! Svider som tusan, trots att jag anstränger mig för att inte få det just i ögonen, och dessutom rinner det av irritationen och jag blir röd kring ögonen. Till dess försvar kan jag meddela att den dock tar bort sminket riktigt bra utan att lämna någon oljig hinna efter sig. Men nackdelarna överväger helt klart fördelarna! Inget fullsize-köp för min del!

Betyg

***

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh så tråkigt att de har dåliga produkter. Du hade iaf inte köpt en stor version antar jag? :-D

Postat av: Karolina

Samtliga Dermalogicaprodukter jag provat funkar inte alls på mej(och då har jag provat en hel del, under längre perioder också för att ge dem en chans...). Skulle lika gärna kunna köpa nå't på Galne Gunnars tio-kronorsmarknad och det skulle ha samma effekt.

Tycker Dermalogica är väldigt ojämna, antingen funkar produkterna askalas eller så är det spott och spe...

2006-03-22 @ 17:30:20
Postat av: Ellinor

Sandra: Har ju gillat det mesta från Dermalogica förut men det här var verkligen ingen höjdare.. Och nej, som tur är hade jag inte lagt ner en förmögenhet på en stor!

Karolina: Så är det ju tyvärr, visst har de gott rykte men på alla funkar de ju inte.. Använder dem i både rengöring och fukt och har iaf varit nöjd hittills. Fast det dröjer säkert inte länge förrän jag är sugen på att testa något annat, tror alltid det finns något bättre bakom nästa hörn.. :)

2006-03-22 @ 21:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se