THERE ARE REASONS..

Inte världens bästa Nippertippa på att uppdatera just nu men det beror på flera saker.

1. Först och främst - har en del att göra.. både med inhopp på restaurangen, min vanliga lämning till tidningen samt pappersarbete jag hjälper A med. K har dessutom frågat om jag kan tänka mig att hjälpa till med lite översättningsjobb (norska till svenska) så det blir väl nästa projekt. (Hm, konstigt att jag har så mycket att stå i fast det är meningen att jag ska ha släppt allt för att ta det lugnt istället..)

2. Oinspirerad fast jag har 1000 saker i huvudet.. trist nog känns det som om mycket hinner bli inaktuellt innan jag tar mig tid att blogga om det.

3. Igår blev jag "upptäckt". Nej, inte som i scoutad av Peter Swartling & co men en affärskontakt till K kontaktade honom angående ett inlägg jag skrivit (som nu är borta) vilket hade med företaget att göra. Låter lite kryptiskt.. men saken var den att de hade googlat sig fram till min blogg och inte blivit alltför glada över att företaget nämndes i privata - i motsatt till business - sammanhang, så som en blogg. De gav dessutom K länken till inlägget vilket ledde till att han naturligtvis hittade till bloggen med (han vet att jag bloggar men har aldrig uttryckt intresse för att leta reda på den). Jag har bett honom att inte läsa den eftersom det i så fall skulle hämma mig i mitt skrivande och han har lovat att inte göra det men man vet ju aldrig.. det är säkert lockande (lite har han redan läst). Hur som helst fick detta mig att för första gången tänka över valet jag gjort att inte vara helt anonym. Och det är mycket möjligt att det kommer inverka på hur privat jag väljer att vara i fortsättningen.

Nu vet ni i alla fall varför det kommer sig att jag uppdaterar lite slarvigt för tillfället (samt är dålig på att svara på kommentarer). Om det nu var så att jag behövde förklara mig :)

Kommentarer
Postat av: Lena

Nej, fy vad jobbigt! :S

Postat av: marlyn

inte helt anonym? finns det verkligen _något_ du censurerar bort? förstår K om han skulle få spader. with words wide open...

2006-03-31 @ 13:12:55
Postat av: Ellinor

Lena: Lite, ja!!!

Marlyn: Tro't eller ej, men det är faktiskt en hel del jag inte tar upp här.. eller gör lite "snällare" eftersom jag inte vill lämna ut mig HELT och hållet. Betr K så finns det ingenting jag skrivit här som han inte redan vet om mer eller mindre. Han känner till A och våra ronder fram och tillbaka men han vet också att det nu är honom (och INTE A) jag vill vara med. Dock kan jag hålla med om att jag skrivit en del som kan misstolkas men är man "insatt" så vet man hur landet ligger. Det är svårt att skriva om känslor och samtidigt få till en fullständig bild som utomstående förstår.

2006-03-31 @ 16:31:28
Postat av: ida

lite löjligt av dem att vara upprörda över att företaget nämns i privata sammanhang tycker jag. Skriv på, i Sverige utövar vi som tur är inte censur!

2006-03-31 @ 17:16:15
Postat av: marlyn

oj oj, här tänder vi till på alla fyra. varför så snabbt in i försvarsposition?

2006-03-31 @ 20:08:02
Postat av: Ellinor

Ida: Nej, det är sant.. men de tyckte att det kändes lite oseriöst och eftersom K riskerade att förlora en kund pga det är det klart jag tog bort inlägget.

Marlyn: Jag tände inte till? Förstår inte riktigt hur du menar, jag försökte bara förklara på ett sätt så att de som läser ska förstå att allt kanske inte är vad det verkar - det var inte menat som ett försvarstal.

2006-04-01 @ 01:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se