ZOMBIE

Zombiemode fast klockan är halv 11.. Efter restaurangkneget igår satt jag uppe till 3 och letade happenings till mitt kalendarium som jag måste ner och lämna idag (faktiskt alldeles strax). Sedan har telefonen ringt som en besatt hela morgonen och omöjliggjort ostörd sömn, ignorerade den de första tre gångerna men då jag slutligen svarade var det en tant som frågade om det här var "felanmälan?". Då jag sa att hon ringt fel (det händer rätt ofta att folk ringer fel till mig, tror att en vvsfirma el dyl har haft det här numret) besvarade hon det med "Vad märkligt!". Hade lust att vräka ur mig något i stil med "Kolla för helvete upp numret innan du ringer och trackar folk med tjugo signaler halv 8 på morgonen" och sedan slänga på luren men jag är så himla trevlig så kvittrade istället "Det gör ingenting" och smög muttrandes tillbaka till sängen. Hur som helst sov jag rätt dåligt efter det och nu har jag ont i magen och mår illa för att jag måste ner och träffa dem på tidningen, hoppas de är på lunch eller något så jag slipper prata med någon. Men man ska väl möta sina farhågor..


Kommentarer
Postat av: Goddess

Visst är det irriterande med morgonpigga människor som ringer!!Jag är gravid och sover väldigt dåligt om nätterna ibland, och alltid ska det ringa folk och fråga om man kan jobba här och där. Jag har sagt ifrån till min chef att det jag jobbar nu är tillräckligt -jag vill inte hoppa in på nya ställen som jag ville förut för att tjäna extra pengar.Men om hon kunde lyssna -jag tänkte bara att jag skulle fråga säger hon!Då har hon redan väkt sonen som ska dundra upp och leka/riva halva huset!Jag är tyvärr alldeles för nyfiken för att låta bli att gå upp och svara.........men ibland stänger jag av telefonen för att komma ihåg typ 2 dagar efter att den fortfarande är av.........

Postat av: Alexandra

Jag håller med speciellt när man jobbar hela nätterna. Här kommer en riktigt dum fråga, vilken är din favorit Marabou - Digestive eller apelsinkrokan? Eller har du någon annan favorit?

2006-03-17 @ 12:49:11
Postat av: Ellinor

Goddess: Shit, vad jobbigt då folk bara inte fattar! Speciellt i din situation med barn som vaknar.. (och grattis till graviditeten förresten!) - och du med för den delen! Stänger också ofta av telefonen, det är så skönt att bara kunna dra ur jacket ibland. Däremot har jag svårare att kunna stänga av mobilen men dit ringer å andra sidan sällan telefonförsäljare och diverse andra jobbiga människor!

2006-03-17 @ 12:50:38
Postat av: Ellinor

Alexandra: Faktum är att jag är riktigt förtjust i både Digestive och apelsinkrokant - de är mina favoriter båda två! Fast kanske den senare är lite godare ändå.. :)

2006-03-17 @ 12:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se