DATATROUBLE

Jag glömde ju den största (nåja) anledningen till irritation!

Alldeles för ofta numera startar min laptop hastigt och lustigt om sig själv. Allt man ser är en text på blå bakgrund som försvinner för snabbt för att man ska hinna läsa och då den åter är igång kommer det upp en ruta med "Datorn har återställt efter ett allvarligt fel. Vi har gjort en felrapport .."osv. Någon som vet vad detta beror på? Dessutom har jag märkt att programmen oftare hänger sig och måste avslutas (kommer också upp rutor med "Vi har gjort en felrapport..."). Det är inte roligt längre, börjar bli lite orolig för min favvo-Acer..

Kommentarer
Postat av: sandra

Samma sak händer mig. Min dator startar också om av sig själv. Hela skärmen blir vit eller ljusblå i nån sekund och sen slocknar den. När den startat om kommer det också upp en "Datorn har återställt efter ett allvarligt fel...."
Mycket mysko..

Postat av: Vanja

Hade ett liknande fel tidigare. Har precis fått tillbaks datorn med en ny hårddisk mm. Inget upplyftade svar kanske... Fö lämnade jag in den TOLV gånger innan de kom på att det troligen va hårddisken det va fel på - detta trots att jag påpekade sannolikheten typ tredje gången...

2006-05-18 @ 19:34:35
URL: http://creamyvanilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se