EN PARENTES

Kände bara att jag var tvungen att göra ett litet förtydligande i och med föregående inlägg. Visst är jag diplomatisk - kanske man kan kalla det snäll med - men det gäller främst i mitt "professionella liv" kan man säga. Kanske beror det på att jag jobbat en hel del inom serviceyrken.. jag är bra på att hålla masken. Privat är jag kanske inte riktigt lika "mesig".. K talar ibland om att det är bra att jag är så rak och säger vad jag tycker. Jag håller inte inne med saker och ting som stör mig (förutom kanske då det skulle göra mer skada än nytta att säga något) utan föredrar att lufta och reda ut allt med en gång för att få det ur vägen. Ska man analysera det här lite till skulle man kunna säga att jag är mån om att folk ska tycka att jag är en flexibel och vettig person i arbetslivet därför att jag inte vill förlora deras förtroende medan privat känner jag mig redan säker på folk i min närhet. Så skulle det kunna vara. Slut på förtydligandet.

Kommentarer
Postat av: Anna

Ha! Det låter precis som jag. Men jag försöker vara tuff i arbetslivet också, men det är svårt. Där måste man ju hela tiden kämpa för sig. Iallafall jag som jobbar i en värld med mycket män! Där måste en ung tjej hävda sig.

2006-05-23 @ 10:00:26
Postat av: Ellinor

Anna: Det är sant.. tråkigt (och tragiskt) att det ska behöva vara så medan män - i många fall - bara glider fram på en räkmacka. Jag är ingen rabiat feminist men världen (Sverige) ser ju tyvärr fortfarande ut så..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se