SÅ DET SÅ!

Det blåser visserligen halv storm men hey, SOLEN SKINER UTE och därför står en liten tur med "gula fasan" på tapeten idag. Det är så fasligt idylliskt där jag bor med gröna fält, söta små kyrkor och dammiga grusvägar så det måste man ju bara ta tillvara på! Men först ska jag äta osötat bröd gjort på surdeg och vetekli med leverpastej på (hej, B12) och till middag har jag bestämt att det blir honungsmarinerat kött med ugnspotatis och sallad. Och inga sötsaker på hela dagen! In your face, sockerberoende!

Update kväll: Tja, jag lyckades väl inte helt och hållet med mina matföresatser. 6-7 chokladbitar från lösgodiset som var över sedan igår (nu är det i alla fall slut!) och en citronyoghurt på kvällskvisten. Men jag har i alla fall ätit riktig mat - alltid en början!

Kommentarer
Postat av: madeléne den uttråkade studenten

men hallå, citat:
Och inga sötsaker på hela dagen!


HONUNGSMARINERAT då?

2006-05-24 @ 16:28:11
Postat av: Ellinor

Madélene: Det är en färdig marinad. Dessutom är det socker i det mesta så naturligtvis går det inte att utesluta ur kosten helt (jag dricker även te med socker). Det vore omöjligt för mig att gå från 100 till 0 med en gång, men en dag utan sötsaker i form av godis eller kaffebröd (vilka var de sötsaker jag syftade på i kommentaren) är ett stort steg för mig. Att lägga om kosten långsamt är det enda rätta, jag är inte så stark att jag kan göra det helt och hållet med en gång. Ska försöka börja med att bara äta det under helgerna..

Postat av: sparris

Tittar damen händelsevis på Du är vad du äter?

2006-05-24 @ 23:35:23
URL: http://blekgul.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Sparris: Hmm.. har sett det någon gång kanske, i alla fall delar av det. Men som sagt, jag äter inte mycket - bara dåligt - men ska göra ett seriöst försök att skärpa mig! Uppdateringar kommer om hur det går!

2006-05-24 @ 23:43:27
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se