SHOPPING DEVIL, BE GONE!

Väska La Redoute

"Om mindre än 7 veckor åker du till shoppingparadiset (=Beijing), spara dina slantar till dess och tänk på vilka fynd du kan göra".. så har jag försökt tänka ett tag nu. Tyvärr måste det ha fungerat som omvänd psykologi för den här månaden har jag banne mig gått helt bananas! Efter att faktiskt nästan ha varit ikapp med betalningarna på kreditkortet (bara några tusen kvar) är jag nu uppe i samma summa som innan (ca 7000 om jag inte räknat fel, krediten ligger på 10 000 så det är ju skönt, då kan man inte skuldsätta sig helt). Pengarna har gått till frisören, fotvård och skor i stort sett - tror jag har köpt 6 eller 7 par den här månaden så där är det definitivt köpstopp nu! Kanske borde jag helt enkelt sluta tänka att jag inte får shoppa eftersom just den där förbjudna frukten fungerar som ett dragningsmedel för mig. Det värsta är ju att jag faktiskt köper upp pengar som jag inte har (även fast jag faktiskt handlat för "vanliga" reella medel med). Som den där väskan ovan som jag är sugen på nu. Jag vet att Beijing antagligen är väskhimlen, men vore inte det där en himla käck sommarväska att kanske ta med sig dit? Den är ju inte alls dyr och jag har ju faktiskt konto på La Redoute *host host*. Vad tycker ni, hiss eller diss? Om man nu bortser från att jag inte borde shoppa alls..


Kommentarer
Postat av: Sara

Handla för lånade pengar är aldrig en bra idé. Låter farligt tycker jag. Spara inför resan istället.

2006-05-22 @ 13:50:22
Postat av: Ellinor

Sara: Ja, fast jag har redan alla pengar som behövs för resan (inkl. fickpengar och då har jag tagit i ordentligt för att just kunna shoppa). Och när man har konto någonstans (som på La Redoute, HM) så känns det inte som om det är lånade pengar på samma sätt som det gör med krediten..

Postat av: Sara

OK, borsett från pengafrågan så är det ju en hemskt söt sommarväska :-)

2006-05-22 @ 14:17:33
Postat av: madeléne

ful. tyvärr!

2006-05-22 @ 14:25:35
Postat av: Ellinor

Sara: Det tyckte jag med :)

2006-05-22 @ 14:27:39
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Madeléne: Ja, smaken är olika.

2006-05-22 @ 14:31:45
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Ulrika

Hur länge ska du vara där?

Ni lär ju ha mat och liknande inkluderat. Jag brukar göra av med cirka 4000 på 10 dagar men då shoppar jag maniskt mycket. Tror att du kommer att klara dig utmärkt:)

Väskan var JÄTTEFIN! Den tycker jag att du ska satsa på här. Kineserna är bättre på skinn, tygväskor brukar inte vara så fina.

2006-05-22 @ 17:23:05
URL: http://alskadebeijing.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Ulrika: 10 dagar. Förutom frukost har vi inte mat inkluderat eftersom det är egentligen är en resa på egen hand (fast i grupp så att säga) men vi har lagt till pengar för en del utflykter så det är taken care of. Har satt 5000:- åt sidan allt som allt så det låter ju som om jag borde klara mig på det :)

Jag tycker också om väskan jättemycket. Tror faktiskt det får bli en beställning!

2006-05-22 @ 18:10:25
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Malin

Jättefin väska!!! En sån vill jag ha...Brukar kolla in din blogg tycker den är väldigt, ja, sympatisk. Håller nu på att ragga röster till vilka kläder jag ska välja till ett bröllop. Lust att lämna en åsikt? (för övrigt tycker jag att du ska beställa väskan...)

mvh Malin

2006-05-22 @ 23:09:44
URL: http://mosigamalin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se