666

666

Mästerdetektiven Daniel har kollat upp smartaste vägen att köra till Köpenhamn på fredag och det visade sig att det är exakt 666 km från hans hus till mitt. Scary. Egentligen vore det något närmare, och billigare, att ta färjan till Helsingør men med tanke på att broförbindelsen kommer upp inte-alldeles-så-långt från mina kommande kvarter så sparar vi förmodligen tid på att åka den ändå istället för att behöva köra genom hela stan.

För övrigt ska vi åka klockan sju på morgonen. Huvva. Han har dessutom redan planerat rökpaus (utanför Nyköping och nej, det är inte jag som äckelröker!), lunchpaus (Brahehus) och ev. fikapaus (någonstans i Skåne). Så noga planerar inte ens jag! Men nerverna börjar sätta in nu.. Sista kvällen på restaurangen imorgon - för all framtid! JIPPI!

Kommentarer
Postat av: Anna

jag känner att jag kan vara partisk, men fikapausen på båtarna är inte dum ;) ni kör ju motorvägen runtom köpenhamn ändå tills ni kommer till er avfart, det är superlätt. men dessa tips kan ju komma från att jag inte tycker att bron ska finnas...kanske, eventuellt ;)

Postat av: Ellinor

Anna: Ja, jag är också lite osäker och inser att det antagligen vore smartare (inte minst för fika-och-köpa-"taxfree"-pausen!) men D är VÄLDIGT säker på att vi kommer vinna tid på bron så han får bestämma.. jag är ju bara passagerare. Klart H-borgstjejen är partisk ;)

2006-11-26 @ 20:10:05
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se