ÄNDRADE PLANER

Med 18 dagar kvar tills flyttlasset går så tror jag banne mig att jag får börja skriva en hel massa listor om jag ska komma ihåg allt som ska göras. (Påminnelse till mig själv redan nu: Morfar fyller år på torsdag - skicka present!) I och med att jag trodde att jag inte skulle få jobba så värst mycket mer på restaurangen så har jag tagit det rätt lugnt och räknat med att jag hade massa tid på mig att packa, städa lägenheten, göra praktiska ärenden, söka jobb och allt annat - det är en hel del att tänka på då man flyttar till ett annat land.. även om det inte precis är Burkina Faso som är på tapeten. Nu visade det sig ju att jag tvärtom kommer att jobba mer än vanligt, förmodligen fyra kvällar både denna och nästa vecka. Tyvärr är det dessutom så att dagen efter gärna ryker också då jag jobbar.. dvs, är jag där på en fredag och kommer hem vid halv 2 somnar jag med säkerhet inte förrän vid 3-tiden varpå jag sover till åtminstone kl 12 dagen efter (är en person som behöver mycket sömn för att orka, helst 8-9 timmar). Och sedan sticker jag igen vid halv 5-5 tiden vilket inte lämnar mycket tid i övrigt för annat. Men jag ska inte klaga.. det är skönt att veta att jag åtminstone lyckas jobba ihop lite pengar såhär på sluttampen - som lär gå till julklappar - och jag måste helt enkelt lägga upp strategin på ett annat sätt.

Om drygt två timmar ska jag i alla fall åka till jobbet igen. Förhoppningsvis blir det inte så sent men då jag kommer hem måste jag i alla fall jobba lite till.. deadline för mina grejor till tidningen är ju imorgon. Dags att sätta lite fart - ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Danne

Har du fixat flyttbilen? Du hörde ju aldrig av dig sen...

2006-11-13 @ 18:22:19
Postat av: Ellinor

Danne: Just det, hade glömt bort det. För mycket i huvudet nu. Ska ringa OKQ8 imorrn så får vi se sen. F n oroar jag mig mest över att tjejen jag ska hyra lägenhet av inte har skickat kontraktet ännu..

Postat av: Stila

När saker hopar sig är mitt bästa tips att sätta sig ner och göra en riktigt snygg veckoplanering. Rita upp ett rutnät på ett vanligt papper och skriv dagar med timplanering. Använd fina pennor i glada färger! För mig fungerar det jättemotiverande, fast de flesta tycker bara jag är knäpp:)

2006-11-14 @ 00:33:38
URL: http://www.stilas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se