DAGS ATT KÖPA DUBBELSÄNG?

Myspysig kväll med dansken igår. Han kom strax efter åtta och då hade jag fixat lite mat, fisksoppa/gryta med torsk, räkor, grönsaker och saffran. Till det knapriga baguetter med olivolja och örtsalt samt ½ flaska italienskt rödvin. Efterrätt Rocky Road. Ingen tv såklart utan bara prat och hångel.. sehr nice. Men tji fick jag som trodde att jag skulle sova bättre med honom i sängen, jag lyckades visserligen somna men vaknade 3-4 ggr under natten och var bara obekväm. Ville bara sträcka ut varenda muskel i kroppen som en pappersdocka - armar och ben åt alla håll. Tror han måste ha vant sig vid att ha en jättestor dubbelsäng för sig själv hemma för min 1,20-säng kändes betydligt trängre än den brukar, det har aldrig varit något problem innan. Hur som helst åkte han till kontoret igen imorse och jag somnade om och sov till halv två (!). Känner mig lagom mör nu. Han har sent flyg tillbaka till Götet ikväll men vi hinner i alla fall inte ses eftersom jag ska sticka till jobbet om två timmar. Men om en vecka är det ju dags för Köpenhamn!

Kommentarer
Postat av: lill-elin

sjukt jobbigt att inte kunna sova på natten. jag sover också skitdåligt just nu. för min del är det nog ångesten av att inte veta vad som händer i framtiden.. för mycket tankar som snurrar på högvarv. ibland önskar jag att man bara kunde stänga av hjärnan med en knapp o få va ifred en stund:)

2006-11-23 @ 16:47:58
Postat av: Ellinor

Lill-Elin: Händer det mycket omvälvande i ens liv, alt. KAN göra det inom en snar framtid brukar det bli svårt att somna.. för mycket att tänka på som sagt. Men visst vore det skönt att bara kunna koppla bort all tankeverksamhet och kunna slappna av en stund.. det är det jag använder mina Imovane till ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se