"FRIHETEN KÄNNS BERUSANDE.."

Fick höra att jag lät positiv och engagerad av dansken ikväll. Läser man nästa veckas horoskop på Spray så verkar de känslorna även prägla kommande period:

Du går nu in i en utåtriktad period som präglas av stor optimism. Det är en utmärkt tid för dig att ta in ny kunskap och nya erfarenheter, antingen det sker genom någon form av studier eller ett ökat resande till nya platser. Friheten känns berusande och du är alls inte pigg på att acceptera några som helst begränsningar. Du söker relationer med människor som befinner sig på samma intellektuella nivå som du själv och som respekterar dig och uppmuntrar till växt. Hur partners reagerar på detta frihetsbehov är en annan fråga.


Låter väl finfint! 


Kommentarer
Postat av: lill-elin

verkar ju onekligen lovande!
mamma o pappa är precis hemkomna från Köpenhamn, de hade haft det jätteskönt, gått på jazzklubbar, desiganffärer och fallfärdiga cafér.
Pappa bodde där några år i sin ungdom och har aldrig riktigt släppt staden... jag är lite avis på dig faktiskt. vill också bo i Köpenhamn!
Gu va du kommer ha det bra där, det är jag säker på. Det är trots allt en helt annan kontinental känsla än Sverige. Mamma påstod att folk är mycket mer avslappande där också, de klär inte upp sig till tänderna för att gå ut och ta en öl. fast å andra sidan vill man ju att folk ska klä upp sig...lite iallafall:)

2006-11-27 @ 18:29:33
Postat av: lill-elin

... så bli inte en dansk slusk nu;)
du får behålla lite av sthlms-tjejen i dig där.

2006-11-27 @ 18:30:38
Postat av: Ellinor

Lill-Elin: Du får söka utbildningar i Köpenhamn och dra med dig pojkvännen dit istället ;) Nej, men ärligt talat tycker jag också stan känns lite mer avslappnad än Sthlm och folk är på något sätt mer individuella inbillar jag mig.. vad det gäller stil och sådant. Fast å andra sidan - jag gillar att anstränga mig lite och fixa till mig så att jag blir en "dansk slusk" tvivlar jag på :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se