VIKTOR & ROLF FOR H&M PART II

Problemet löst.. de plagg jag är intresserad av kommer ju tydligen inte ens att finnas i webshopen på söndag-måndag natt. Såvitt jag förstod det i alla fall. Får klara mig utan hallonröda inslag i garderoben. Vägrar att köpa på Tradera / eBay till galna överpriser. Nåväl. Kanske skulle försöka få tag på ett par av de där fina strumpbyxorna istället.. så har jag i alla fall nåt!

Är åtminstone himla glad att jag inte trängdes imorse. Skulle fått panik utifrån de här bilderna.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tråkigt med webbshoppen tycker jag!! Får väl hoppas att det om några veckor är någon vänlig själ som kommit på att kjolen ej passar dem och säljer dem för vanligt pris...Fick ju tag på Stellaplagg på nätet utan att betala överpris :-)

Postat av: Ellinor

Sandra: Ja, kjolen verkar ju dessutom vara det "most-wanted" plagget. Nåja, gråter inte blod i alla fall.. hade nog haft svårt att matcha den med överdel i alla fall. Läste även att klänningen inte alls var så snygg, sladdrig.. Så den kanske man ska vara glad över att man inte betalar 800:- för. Om ett par månader har nog priserna gått ner till de ursprungliga på auktionssajterna tror jag.

2006-11-09 @ 14:27:28
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se