ARG KILLE

Lots of screeeeaming!


Nu äger inte jag något fast telefonabonnemang längre och den här frågan är därmed inte så aktuell för just mig men om så hade varit fallet så hade jag definitivt inte följt
den här mannens exempel om någon säljarsnubbe ringt hem till mig. Vilket de gjorde titt som tätt (Tele2 är värst) men jag är alltid alldeles för trevlig.. även om jag aldrig nappade på deras erbjudande..


Ingen bra idé att ha på högsta volym om du tänker titta på klippet.. liten varning!



Kommentarer
Postat av: M

nix-telefoni, is the shit!
då slipper du dem alla.
skulle någon, mot all förmodan säger du "jag är med i nix-telefoni" och då ska du få se säljare som lägger på illa kvickt!

020277000

2006-09-19 @ 10:39:23
Postat av: M

förresten. HUR lägger man in en egen bild (din topp-bild med läppstift o jox...)

hållerp å att återkomma i etern. iddes inte lära mej sist..

2006-09-19 @ 12:18:56
Postat av: Ellinor

M: Önskar jag gått med där då det fortfarande var aktuellt.. för hemtelefonen alltså. Mobilen håller de sig ifrån som väl är!

Jag har lagt in en egenkomponerad bild under sidorna i kodmallen (index etc) på en vanlig bildlänk. Vill du veta exakt var den ska sitta och hur länken ska se ut eller..? Är det Webblogg/Blogg du har, på Blogger vet jag inte hur det fungerar.

Postat av: M

precis. lite mer exakt... och hur lägger jag den i länk? måste jag lägga upp den någonstans (typ ladda upp bland mina filer, i guess) HUR GÖR MAN! gah. står inte ut med ful sida!

blogspot is my shit...

2006-09-20 @ 13:31:50
Postat av: Ellinorr

M: Nu vet jag som sagt inte hur det fungerar på Blogger/Blogspot, dvs var du ska lägga in länken. Men jag har gjort så att jag lagt upp min bild på Photobucket.com, bildlänken jag fick där har jag sedan lagt in i kodmallen på mitt index, arkivsidan, inläggsidan och kategorisidan här under "wrapper": div id="header" img alt="img" src="länknamn här" div. Svårare än så var det i alla fall inte för mig. Ps! Lägg till "pilar" och "slashar" i länken (du vet säkert var om du kan html lite), hade jag gjort det här hade den inte synts..

2006-09-21 @ 18:52:21
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se