DAGENS I-LANDSPROBLEM

Om jag vill säga upp mitt abonnemang hos Lovefilm för att det inte ska förlängas med tre månader så måste jag göra det senast den 15/9. Då slutar filmerna att komma i slutet av månaden. Men om jag nu vill ha kvar mitt abonnemang t o m allra senast slutet av november (eftersom jag flyttar senast den 1/12 om jag inte fått jobb tidigare) så är det tydligen omöjligt eftersom det måste förlängas med tre månader, går inte med två. Dessutom kan de inte överföra mitt abonnemang till danska Lovefilm utan jag måste säga upp det jag har här och i så fall teckna ett nytt då jag kommer ner. Lovefilm suger. Inte minst för att de mottog mina filmer igår (varav jag skickade en förra onsdagen.. men där kanske det är Posten jag ska sura på) och inte skickar nya förrän idag. Man ska kunna få dem på en dag är det meningen. Dåååligt.

Uppdaterad: Det kanske är ödet som vill tala om för mig att jag borde ta mig för något annat de där timmarna i veckan då jag vanligtvis ser på film. Typ söka jobb. Eller sticka ut och jogga. Muhahahahaha!

Kommentarer
Postat av: Alena

Jag är också sur på lovefilm. Provade både boxman men föredrog brafilm, men nu överväger jag att säga upp mitt abonnemang sen de gick ihop. Skickade in 2 filmer förra tisdagen. Igår fick jag EN ny! Vad sjutton sysslar de med? Suck! Gillar inte de nya kuverten heller. Ska nog blogga själv om detta känner jag innan jag fyller ditt kommentarfält ;)

Postat av: Ellinor

Alena: Från början tyckte jag faktiskt de var bra men sedan de gick ihop och blev Lovefilm så krånglar det mesta. Beror väl kanske på att kundantalet ökade men inte personalstyrkan, jag vet inte.. Hur som helst blir det surt att behöva gå till videobutiken i fortsättningen.

2006-09-13 @ 21:44:34
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Insolens

du har inte möjlighet att ladda hem filmer då? det går ju hyffsat snabbt, är gratis och du kan göra det när-som-helst.

2006-09-13 @ 22:36:04
URL: http://insolens.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Insolens: Nämen, det är ju förbjuuuudet.. ;) Nej, men allvarligt talat så har jag testat men jag begriper mig inte på DC++, ett sådant där BitTorrent-program tog så stor plats på min dator att jag blev tvungen att ta bort det och på Kazaa finns det nästan ingenting (bra musik dock) och då jag någon gång testat har det varit fejkkopior eller tagit hundra år. Tv-serier går bra dock..

2006-09-13 @ 22:43:10
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se