DET ÄR FREDAG..

Huvudvärk (solen ligger på i min lägenhet från lunch till långt in på eftermiddagen och det blir tokhett) och pre-mensvärk. Smutsigt hår och torra läppar (hej, Rosebud!). Jobb på "mogendans" ikväll.. avvisa alltför förfriskade finska gubbar och vara trevlig mot sura finska tanter i lackoveraller (det är sant!). Men det känns faktiskt helt okej ändå, trevligt då det rasslar lite på lönekontot :) Ha en fortsatt trevlig fredag!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hejsan gogglade lite på mus foundation och då kom din blogg upp. Såhär har du skrivit i ett inlägg "M.U.S Matt Foundation (i Cream)", jag kan inte hitta den i cream. Heter den något annat??

Postat av: Sandra

Hahha du dum jag känner mig nu. Kollade lite på mus hemsida och märkte nu att det finns en nyans som heter cream i matt foundation. Förstår nu att det måste vara så du menar.

Jag blir lätt glansig, tror du att den foundation är bra då?

2006-09-23 @ 13:41:55
URL: http://sandiesandra.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Sandra: Japp, det är den! Har du lite fet hy tror jag definitivt den skulle passa dig. Däremot så får man vara försiktig då man använder den på eventuellt torra områden eftersom den tenderar att bli lite "smulig" då och det är ju inte så snyggt.. Lycka till i foundationjakten :)

2006-09-23 @ 14:04:28
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se