NYTTIGA SAKER ATT GÖRA INNAN FLYTT

Ett axplock av sådant som jag tänkte kan vara bra att göra innan man lämnar landet:

Göra cellprov
Det är helt terrible men jag har faktiskt "missat" samtliga mina sedan jag först började få kallelser vid 23. Nu är jag snart 27. Det är verkligen inte okej och därför tänkte jag snart boka en tid (fast jag brukar få sådana där trevliga lappar lagom till min födelsedag i oktober).

Fixa nytt pass
Fick en kommentar av killen i passluckan vid återkomsten från Kina att det fanns en risk för att min inplastade sida med alla personuppgifter på i passet snart kommer att gå sönder. Och då är det ju obrukbart. Kan vara bra med ett giltigt pass och slippa åka över bron och fixa det liksom.

Fixa tänderna
Ja, kolla om det finns några hål.. rensa tandsten och plack.. det där. Om bara City Dental kunde ringa tillbaka någon gång som de lovat - kan ju ta ett tag att få en tid.

Göra klamydia- och HIV-test.. finns det fler test?
Gör jag visserligen med jämna mellanrum (ok, inte HIV - det var 7 år sedan).. senast då K och jag började kila stadigt men det är alltid bra att ha sådant gjort (inte minst då man inleder en ny relation). K:s kommentar då han hörde om HIV-testet? Tja, det vore ju bra om du talade om resultatet för mig då. Jo. Idag (= 11september) var det förresten Klamydiadagen. Apropå inget speciellt.


Sedan har vi ju såklart allt det praktiska (typ jobb, bostad, flyttbil.. yadayada) men det säger ju sig självt.


Kommentarer
Postat av: M

du vet väl att om sidan lossnar får du ett nytt gratis? det är passet från helvetet som aldrig funka, de bytte ut det typ ett år senare till en bättre variant... but, still, du får det gratis...

2006-09-12 @ 10:53:29
Postat av: Li

Det är väl bara att säga till gynekologen att göra alla test dom har så är man på den säkra sidan ;)

2006-09-12 @ 10:57:09
Postat av: Ellinor

M: Japp, det vet jag - gäller bara att ta sig dit. Passen kom kom '99 (?) hade det där lilla felet ja', otroligt att jag klarat mig så här länge..

Li: Exakt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se