SJÄLVGODA NIPPERTIPPAN

Borttaget inlägg. Eftersom det inte framgick att det var skrivet med distans och inte menat som ett påhopp. Och jag ville inte såra någon med flit. Så förlåt.


Kommentarer
Postat av: the mean green machine

Elakt? kvinnlig elakhet? Skadeglädje?
vad fanken, visst är det skönt när man är snyggare än bruden!

2006-09-09 @ 12:38:23
Postat av: Ellinor

The Mean: Skadeglädje var nog ett rätt bra ord istället för elakhet..

Postat av: Louise

Efter den lilla detaljen är det väl dags att börja jämföra BH-storlek, framtidsutsikter och vems pojkvän som tjänar mest? ;-)

Ha det bra och hoppas att solen skiner i Stockholm också! I Vxo är himlen blå och man får anstränga sig om man ska hitta något att klaga på.

2006-09-11 @ 13:35:34
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Louise: Det var som sagt inte skrivet för att jämföra på något sätt utan enbart en liten reflektion sådär mitt i natten. Och det var min personliga åsikt - ingen annans (och uppenbarligen inte Anders, vilket jag iofs struntar blankt i nu). Jag visste inte ens att du läste min blogg förrän för en vecka sedan eller så och jag visste inte att det var du som kommenterat här tidigare. Men tack, genom dig fick jag åtminstone veta YTTERLIGARE en sak han ljög för mig om då det begav sig.. så tack. Var glad att ni hade en bättre relation än vad vi hade. Ja, ha det bra du med.

2006-09-11 @ 19:54:51
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: F d Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn" alias Anders

Nu är iofs Louise en mästare i att försvara sig själv men jag kan ändå inte låta bli att tycka att de var ett plumpt och lågt påhopp mot en tjej som inte har sagt ett enda ont ord om dig någon gång. Inte för att du inte får tycka precis som du vill utan för att det var ovanligt onödigt att publicera det. En ursäkt vore definitivt på sin plats. Och svar Ja, jag tycker att Louise är en mycket attraktiv tjej. På alla sätt.

2006-09-11 @ 22:10:05
Postat av: Ellinor

Anders: Men snälla du, det var inget påhopp! Jag känner inte henne och har absolut ingenting emot henne. Jag tycker verkligen inte att hon är oattraktiv men jag hade fått för mig att hon skulle vara värsta bombnedslaget och där hade jag - i mitt tycke - fel. Jag skrev inlägget väldigt sent på natten då jag behövde lite pepp men det är klart att jag stryker det om någon tog illa upp. Och ber om ursäkt även fast jag inte kan tänka mig att hon tog det så allvarligt (?). Det var skrivet med glimten i ögat men uppfattades uppenbarligen inte så.

2006-09-11 @ 22:18:24
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: F d Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn" alias Anders

Ingen behöver föra Louises talan (för det klarar hon så bra själv) och jag ska inte göra det nu heller men jag är helt övertgad om att hon inte går nere i vxo och gråter för detta. Men det var onödigt ändå det du gjorde och stort av dig att be om ursäkt.

2006-09-11 @ 22:45:51
Postat av: Ellinor

Anders: Men varför tar du på dig den uppgiften då...? (Du kanske borde döpas om till Herr Motsägelser istället *s*.. och det var OCKSÅ sagt med glimten i ögat) Nej, men allvarligt talat så känns det ibland som om jag får passa mig för vad jag än säger om det inte ska missuppfattas av dig och du ska leka moralens väktare ("Så där FÅR man inte säga!"). Jag har en rätt ironisk humor och det är långt ifrån alltid jag är allvarlig. Så slappna av lite... :)

2006-09-11 @ 22:52:59
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Louise

Men kära hjärtanes!

Anders, det är verkligen jättegulligt att du bryr dig och jag uppskattar det!

Ellinor, du behöver verkigen inte be om ursäkt. Jag tog inte det minsta illa upp eftersom jag vet att mitt utseende är det sista jag behöver bekymra mig för (även om många av de bilder jag publicerar är långt ifrån så smickrande som de skulle kunna vara) ;-)

"Den där Louise verkar vara en jäkligt korkad tjej" eller "Den där Louise verkar ju vara högst självupptagen och otrevlig" hade kanske fått mig att tänka efter ett varv extra.

Ingen skada skedd! Kärlek till samtliga inblandade!

2006-09-13 @ 10:48:20
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Louise: Det var ju skönt att det var någon som inte överreagerade.. ;) (Pik till dig, A!)

2006-09-13 @ 13:38:41
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Anders

Slutet gott allting gott med andra ord!!

Och du Ellinor, slutar läsa din blogg nu. Lägger mig ändå bara i saker som inte har ett dugg med mig att göra. Bättre att lägga energin på något vettigare. Men håller gärna kontakt IRL.

2006-09-18 @ 21:20:42
Postat av: Ellinor

Anders: Gör det du. Hålla kontakt IRL.. alltså, det var du som var på om middag och sedan inte ens svarade på sms:et jag skickade för EN VECKA SEDAN - trots att det var du som ville get together förra veckan. Så jag förstår dig inte riktigt. Men det är ju som vanligt.

2006-09-19 @ 00:40:16
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se