Bördan lättar

Osäker på huruvida det blir så mycket bloggande vardagar här fr o m nu. Har helt enkelt lite svårt att hitta både tid och ork. Det går i ett på jobbet och då jag kommer hem ca 17.30 är jag helt utpumpad.. ett par timmar senare vill jag gå i säng och ytterligare ett par timmar senare måste jag göra det! Min kropp och psyke kräver minst åtta timmars sömn för att vara på topp.

Har dessutom noll blogginspiration för tillfället och sammantaget gör det att det nästan känts som ett tvång att blogga vardagskvällar - även fast jag inte orkar eller har någonting att skriva. Det är mycket möjligt att det här kommer ändras då jag kommit in mer i rutinerna och för mig brukar det dessutom vara så att då jag tänker att jag inte ska eller "behöver" blogga så blir jag desto mer sugen på att göra det! Det här rör sig som sagt om vardagar - inte om helger. Men nu vet ni varför det antagligen blir lite färre inlägg här från nu..


Kommentarer
Postat av: lill-elin

klart att du inte behöver!
vi har full förståelse för att ett nytt jobb suger musten ur en. Jag iallafall:)
Jag tycker du är så duktig och cool som har vågat släppa tryggheten och bosätta dig i ett nytt land, nytt språk och lyckats skaffa ett bra jobb.Du är en inspiration i mina ögon!
Ha det så bra, och blogga bara när du känner för det! Kram från Elin

2007-04-12 @ 08:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se