Testpilot: Freeze 24/7 IceCrystals Prep and Polish

image586

Det var ett tag sedan jag fyndade den omtalade peelingen från Freeze 24/7 för ca 1/4 av det vanligtvis rätt saftiga priset på 895:- (
Blush).

Citerar: IceCrystals Anti-Aging Prep & Polish från Freeze 24/7 är en revolutionerande, kylande peelingprodukt som vitaliserar huden och ger en ungdomlig, fräsch lyster. (...) Denna revolutionerande hudbehandling med aktiva massagekulor stimulerar cellernas förnyelse och omsättning och ger omedelbart huden en jämn, mjuk yta.

Jag måste säga att första gången jag använde denna blev jag rätt förskräckt! Det var nämligen något av det obehagligaste jag har varit med om inom hudvård. Huden brände och det kändes bokstavligen som om de små kornen i själva verket fungerade som aktivt slipmedel. Efteråt blev jag dock väldigt mjuk och jämn i hyn och jag tyckte att smärtan nästan var värd det otroliga resultatet fram till ett par dagar senare då jag började märka av att ansiktet kändes torrare än normalt (har vanligtvis blandhy).

Trots detta bestämde jag mig för att ge den en ny chans. Andra gången kändes det inte alls lika läskigt att massera in peelingen (huden vänjer sig vid de aktiva ingredienserna) och efter att jag fortsatt använda den 1-2 ggr/vecka är resultatet fortfarande kanon - babylen hy! Den skapar dock ett visst beroende, i och med att jag faktiskt blir något torrare mellan appliceringarna om jag inte är noga med fuktkräm är det lätt hänt att vilja använda produkten oftare än man "ska".. bara för att man vill åt det där resultatet som följer precis efteråt.

Om jag verkar lite kluven så är det för att det är precis vad jag är. Mitt förhållande till IceCrystals kan nog beskrivas som en stormig förälskelse där man ständigt är osäker på sina känslor och om detta verkligen är det rätta. Efter att burken är slut (den är hyfsat dryg) kommer jag nog ändå inte köpa den igen, delvis pga det höga priset.

Betyg:

*** *** *** *** 
(en svag sådan)

Kommentarer
Postat av: oa

jag vet inte hur gamma du är men dessa produkter är ju för mognare hy så visst kan din hy reagera så här mkt.

Postat av: Ellinor

Oa: Jag är 27 och visst har du rätt, kanske är något för ung för att de verka helt optimalt..

2007-05-08 @ 19:37:52
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Cecilia

Hejsan,
Jag har provat denna peeling med och håller med dig, jag är fullkomligt förälskad i denna och den underbart löjliga huden efteråt. Visst blir man lite torr på vissa partier efteråt, men uj vad den är underbar!

2008-04-10 @ 23:00:22
URL: http://recenseramera.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se