Tuesday

Att komma tillbaka från fem dagars påskledighet var ingen lek visade det sig. Drösvis med ordrar och mail som låg och väntade, varit tokstressad hela dagen. Mitt i allting skulle jag och Trine (norskan som också är relativt ny) på produktträning i ett par timmar, vi har någonting varje dag den här veckan. Idag var det strykjärn, ångstationer, vågar och fläktar.. faktiskt inte så trist som det låter! Det värsta är att man blir så sugen på att utnyttja personalrabatten då man hör om alla flashiga produkter - än så länge vill jag både ha ett nytt strykjärn och en personvåg som mäter muskelmassa och fett. Bara ur dagens innehåll alltså. Men första prioritet är en blender!

Tisdagens dumma saker:

1)
Dryg j**la stockholmare (man ska inte kasta sten i glashus..) som skällde ut mig efter att jag kopplat honom till en dansk ekonomitjej vid en fråga om betalningspåminnelse. "Du får fixa det här åt mig!" Nej, tyvärr.. det är inte min uppgift, det gör de på ekonomi och eftersom vi sitter i Danmark så talar de danska där. Knappast grekiska. Idiot.

2) Fakta (butiken). Jag fattar att det är tomt i hyllorna efter påsk men att handla där idag var som att försöka få tag på mat i gamla Ryssland.

3) Vädret. Kallt och blåsigt. Vinterjacka och stövlar. Jag vill ha vår på riktigt!

Fyra timmars sömn igår natt så ikväll blir det tidigt i säng!

Kommentarer
Postat av: Annie

Idag är det äntligen lite vårvärme i Sthlm, mycket skönare än igår... :)

Postat av: Louise

Hej,

Ska ut och äta på torsdag i Köpenhamn. Har du tips på någon trevlig "central" restaurang?

2007-04-11 @ 18:02:05
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Nicki

Haha, känner igen det där såååå mycket sedan jag jobbade på en banks kundcenter. Fattar inte hur folk kan vara så otroligt otrevliga och dryga när de ber om hjälp...

2007-04-12 @ 17:20:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se