Fortsatta problem [uppdaterad]

Jag tror jag får ett slaganfall vilken sekund som helst. Hur gör man så att innehållsspalten är fortsatt lika bred fast sidspalten tar slut?! Scrolla ner sidan så ser ni problemet. I Firefox alltså (ja, jag laddade ner det), IE ser bra ut som vanligt. Förbannade CSS.

Uppdaterad: Jag tror jag har pajjat bloggen. Ser det bra ut i Firefox gör det inte det i IE och vice versa. Om jag visste vad jag gjorde vore det en annan femma men begriper verkligen inte det här med margin och padding etc. Tålamodsprövande minst sagt.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej, önskar jag kunde hjälpa dig har själv suttit och förbannat CSS när jag skapat min nya blogg. Såg inlägget du skrivet i min första blogg, blev glad när jag såg att någon undrade vart jag tog vägen. Det var mycket som hände i höstas som gjorde att jag var tvungen att ta en paus. Men nu är jag tillbaka =)

Postat av: Karin

hej
jag använder firefox. imorse såf din blogg bra ut. allt var där det skulle. nu har som sagt sidospalten halkat ned.
kanske är nån inställning du trixat med under dagen som strulat till det?
lycka till!

2007-02-19 @ 17:05:51
Postat av: Ellinor

Johanna: Åh, vad kul att du är tillbaka! Trodde faktiskt din blogg hade blivit kapad eller någonting, efterlyste dig t o m här i min blogg. Men det var fler än mig som undrade vet jag.. Jaja, nu lägger jag till nya bloggen som bokmärke iaf!

Karin: Haha, jag har tricksat järnet och säkert sabbat en hel del. Men nu ser den ok ut i Firefox med undantag för sidebaren som sagt. Har gjort allt jag kan för att fixa den men hittar inte de rätta inställningarna tyvärr :(

2007-02-19 @ 19:59:47
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se