Good and bad

En mycket bra dag hittills. Var på ett både trevligt och lyckat möte i Herlev (trist ställe!) som jag hoppas leder någonvart men det är egentligen bara upp till en utomstående persons välvilja - som inte träffat mig - om det gör det så jag kan inte göra så mycket annat än att hålla tummarna.

Chockartat dock att komma hem och läsa att
Johanna Sällström är död. Jag hade ingen speciell relation till henne, hon var begåvad och så.. men det känns ändå mer på något sätt än t ex för några dagar sedan då Anna Nicole Smith lämnade jordelivet. Sorgligt.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Jag var väldigt förtjust i Johanna, hon var en sjukt duktig ung skådespelerska. Det är dubbelt synd eftersom hennes hennes sista projekt var en handfull dussindeckare och Sökarna 2. Hon förtjänade mycket bättre än så.

Postat av: Ellinor

Fredrik: Har inte sett vare sig Wallander-filmerna eller Sökarna 2 men gillade henne jättemycket i främst Under ytan men även Hans och hennes. Så det är tråkigt, verkligen.. inte minst med hennes lilla dotter som är kvar.

2007-02-15 @ 11:45:21
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: lill-elin

ucsh va ledsen jag blev när jag läste det. börjar direkt tänka på hur deprimerad hon måste ha varit. Varför fanns ingen där för att vaka över henne?
Hon var jättebegåvad och bra på att förmedla mycket starka känslor med små uttryck. en stor förlust för alla.

2007-02-15 @ 14:16:12
Postat av: Ellinor

Lill-Elin: Ja, nu har det ju kommit fram att hon fått hjälp av psykiatrin de sista månaderna av sitt liv och att det här skedde under en permission. Så det är väl inget större tvivel om att det var självmord. Först den där brottaren, sedan Svullo, sedan Johanna.. för att inte tala om alla okända människor som samhället inte lyckas hjälpa. För j**ligt är det!

2007-02-16 @ 13:14:41
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: lill-elin

ja man blir så ledsen. har själv varit riktigt deprimerad en gång i tonåren(var på psykaukten och hela svängen)och då ser man verkligen ingen utväg, men det vänder alltid om man fortsätter kämpa! Ja inte gjorde de mycket på akuten, fick utskrivet massa mediciner bara.. Hade jag inte haft familjen så vet jag inte hur det hade gått. Jag ville verkligen inte leva. Fast det krävs väldigt mcyket för att man ska ta steget att ta sitt liv.

Så de som inte har familj och vänner har det inte lätt!Så synd att psykiatrin inte funkar för fem öre! Det finns liksom inga pengar för att ta hand om vilsna själar ordentligt, och det gör mig så arg.
Brottaren du pratar om var plastpappa till en kille som gick i min gamla högstadieklass i Göteborg, han var otroligt snäll och trevlig,och glad!- så man kan aldrig ana, vem som helst kan hamna i de där svarta hålen...
hoppas det sker en förändring i samhället snart;(

2007-02-16 @ 15:20:58
Postat av: Ellinor

Lill-Elin: Kan inte så mycket annat än att hålla med dig på alla punkter. Har ju också varit där fast det gick aldrig så långt som till psykakut. Men det var ju inga svårigheter med att få medicin utskrivet precis.. de försökte snarare truga mig, vilket jag inte ville (åt dem aldrig). Det är bättre att försöka lösa problemen än att sopa dem under mattan med medicinering är min åsikt. Skönt att du i alla fall hade nära och kära som hjälpte dig ur det!

2007-02-18 @ 15:10:03
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se