Och hon fortsatte vänta..

S**t. Blir helt galen. Mailade precis till det stora bemanningsföretaget där jag var på intervju i onsdags för ett jobb som jag vill ha! Skickade mao en liten påtryckning till rekryteringskonsulenten och fick svar nu. Vet att hon ringde på en av mina referenser i fredags och samma dag hade hon skickat alla papper till personalchefen på företaget (tillsammans med personlighetstestet som inte slutade så illa som jag hade tänkt mig - passade tvärtemot rätt bra för just den här tjänsten). Jag har inte riktigt den erfarenhet på papperet som de önskar så frågan var om de skulle kunna överse med det eller om han vill att hon ska hitta någon som har det. Rekryteringskonsulenten tror på att jag skulle fixa det så det kändes väl typ som att hon skulle "övertyga" honom lite om att ge mig en chans att visa det. Han har hur som helst inte svarat ännu. Denna väntan.. Det handlar inte ens om att få jobbet, bara att få komma på en andra intervju.

Kommentarer
Postat av: Louise

Det går nog bra, ska du se. Fördelen är att kunden antagligen lyssnar på rekryteringskonsulten - det är ju liksom det som är tanken med en rekryteringskonsult. Om du sen inte har några andra konkurrenter är det ju toppen! Växjö håller tummarna.

Postat av: Ellinor

Louise: Ja, jag hoppas det.. men det är riktigt tålamodsprövande att vänta på besked. Konkurrenter har jag men jag har fördelen att jag bor i Danmark (man måste vara svensk och de flesta pendlar ju). Men det är möjligt att de inte tycker att vare sig jag eller någon av de andra (som inte är mer kompetenta) duger och väljer att leta vidare.

2007-02-19 @ 20:54:13
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se