Pass

Dansken dök upp som gubben i lådan imorse! Inte riktigt.. men han ringde först då han var vid bron varpå jag, som fortfarande låg och sov, fick väldigt bråttom upp för att fräscha till mig. Blev ju inte riktigt tillfälle till det igår då vattnet var väck. Nu har vi varit ute på vift ett tag, bl a på Sveriges ambassad för att hämta mitt pass jag var över och förnyade i Malmö för några veckor sedan. Tyvärr måste passtjejen varit halvidiot för de hade nämligen skickat det till filialen i Fredrikshavn av alla ställen (Jyllands norra spets) som säkert ligger 35 mil härifrån. Om man säger att man bor i Köpenhamn, borde man då inte också ha fått det skickat dit? Hur som helst fick jag vackert gå därifrån utan passet som de ska skicka hit nästa vecka.

K har nu åkt iväg till Marianne (systern) för att ordna lite inför födelsedagsfirandet imorgon. Ikväll middag ute och förhoppningsvis bio. M a o lär det bli lite tunnsått med bloggande i helgen eftersom jag planerar att ägna mig åt så mycket hångel som överhuvudtaget är möjligt :) Önskar alla en trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Linda K

ska också försöka hångla en del, trevlig helg du med! :D

Postat av: Sassa

enjoy!! :)

2007-02-23 @ 23:19:09
URL: http://sas.blogg.se
Postat av: Ellinor

LindaK: Good on you!

Sassa: Det gör jag redan ;)

2007-02-24 @ 17:03:04
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Anonym

Härligt, ska du träffa hans familj för första gången? Spännande men pirrigt kan jag tänka mig! Att möta en pojkväns familj är ju alltid en "killer", kan tänka mig att det är ännu mer nervöst för dig eftersom han har barn. Lycka till!! Kram.

2007-02-24 @ 19:15:27
Postat av: Ellinor

?: Nix pix, följde inte med ikväll. Det var en familjemiddag och det känns ärligt talat lite skönt att ha "sluppit", skulle känt mig utanför tror jag. Har ju redan träffat en del av hans familj (systern).

2007-02-24 @ 22:06:00
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se