Post-delfinal 1 [nördprat]

De flesta av er tyckte att jag skulle hoppa det här med schlagerbloggen. Det lutar väl åt det också eftersom det finns många andra som gör ett bättre jobb än vad jag skulle göra + att det är osäkert om jag skulle orka hålla igång två bloggar. Men då får ni stå ut med nördprat här då och då och snällt lyssna på alla obskyra videos jag lägger upp ;)

Har inte skrivit någon post-delfinal 1 och det är väl för att jag inte har så mycket att säga om det. Jag visste att Sverige är folkligt men att vi skulle vara så tråkiga att vi röstade Anna Book & Tommy Nilsson raka vägen till final, det trodde jag inte.. därav min något felaktiga tippning. Anna kan jag till viss del förstå, det är lite "Kikki Danielsson"-syndromet över henne och så tycker man ju det är lite synd att hon förlorade Let's Dance sist. Fast hon hade faktiskt ett bra framträdande också så egentligen är jag väl inte förvånad. Tommy däremot.. större sömnpiller får man leta efter. Nu hoppas jag bara på att Uno & Irma klarar sig genom 2:a Chansen. Inte för att jag tror att de skulle ha en chans i Helsingfors utan för att jag seriöst älskar "God morgon", det är en bra låt som i alla fall gör mig glad! Har iofs redan nästan lyssnat sönder den men här kommer den ändå:

Här var det en You-Tube video som tyvärr tagits bort av SVT

Kommentarer
Postat av: Sofia, Helsingfors

Mitt kära fosterland offentliggjorde i förmiddags vilka som får äran att fungera som konferencierer under huvudfesten. Skådespelaren/sångaren Mikko Leppilampi samt programledaren/stud. Jaana Pelkonen. Beklagar redan såhär på förhand deras klena kunskaper i engelska. Suck - lite har vi nog att lära när det gäller att arrangera större internationella evenemang.

2007-02-06 @ 12:52:14
Postat av: Ellinor

Sofia: Ja, jag läste det för någon timme sedan på en annan blogg. Du behöver nog inte oroa dig, tror knappast att det kan bli värre än Norge '96 vad gäller programledarnas engelskakunskaper (syftar på den kvinnliga.. Ingvild Bryn hette hon tror jag). Men vi får hoppas att de hinner ta några språklektioner på de här tre månaderna då :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se