Testpilot: Body Shop Carrot Moisturiser

Carrot moisturiser

Det var alldeles för länge sedan jag recenserade något och nu är dags för Body Shops Carrot Daily Hydrating Moisturiser. Ett reaköp för halva priset  (ca 60:- DKK) och jag gissar att det beror på att den har utgått ur sortimentet eller någonting, kan nämligen inte hitta den på hemsidan.

Den beskrivs som en dagkräm för normal/torr hy. This rich, non-greasy moisturiser helps to hydrate the skin. Contains carrot oil to soften and smooth. Jag, som i vanliga fall kan sälla mig till gruppen med normal/känslig/oljig i t-zonen hy har blivit något av en torris på sistone och det här var ett försök att råda bot på det.

Jag har använt den här krämen ett tag nu på morgonen - och ibland på kvällen - efter rengöring och är väl sådär imponerad. Den är dryg och återfuktar relativt bra men, som så många andra varianter för torr hy, tenderar resultatet att bli någon oljigt. Den efterlämnar liksom inte den där mjuka, lena ytan som jag eftersträvar. Har dock märkt att det blir något bättre om man först rengör och sedan klappar på krämen medan huden fortfarande är lite fuktig. Sammanfattningsvis, en helt ok budgetkräm för det priset men inte mer. Själva burken har dessutom väldigt låg lyxfaktor, t o m för att vara Body Shop.

Betyg

*** *** ***

Kommentarer
Postat av: Sassa

en underbart fuktgivande kräm för oss med lite oljig hud är Neutrogenas activ coper firm eye cream. Tror ej den finns i sverige men kanske i DK! den är blå och liten, men ack så bra! det finns en större vertion som nattkräm men ögonkrämen har bättre ingridienser och funkar alldeles utmärkt som face lotion där det behövs och den är verkligen dryg också!

Postat av: Ellinor

Sassa: Jag tror att vissa av Neutrogenas produkter finns på Apoteket i SV numera. Här har jag inte sett dem men å andra sidan har jag inte letat heller. Tack för tipset iaf! Låter som om det kanske är något att satsa på till sommaren och Neutrogena är ju billigt också!

2007-02-22 @ 18:03:11
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se