HON TAR SIG

Det blåser rätt friskt i Köpenhamn idag, 56 km/h enligt The Weather Network närmare bestämt. Nippertippan har därmed tumlat runt som en vante på stan i några timmar nu på eftermiddagen. Regnat med jämna mellanrum har det gjort också. Hade ju ett specifikt ärende i form av att söka lite jobb och det har jag faktiskt gjort, hör på maken! Mitt mod sträckte sig bara så långt som att gå in i de butiker som faktiskt hade lappar utanför att de sökte folk men jag har nog lämnat i alla fall 6-7 CV:n + ansökningar i butiker av olika slag, från barnkläder och väskor till skor och underkläder. Ett par av dem hade i stort sett avslutat sin rekrytering redan (varför har man fortfarande lapp uppe då?!) så de räknar jag nog bort. Egentligen vill jag ju faktiskt inte jobba i butik men som jag påpekat - ser det som något tillfälligt. Det jobbiga blir om jag får något på deltid och blir tvungen att leta efter något annat också för att få ihop till heltid.

Eftersom jag täckte Ströget idag är morgondagen vikt för Fisketorvet, Amagerbrogade och eventuellt Fredriksberg. Förutsatt att jag inte är alltför omtumlad efter tandläkarbesöket, ska dit (igen!) på morgonen och ta bort stygnen. Blir kanske tvungen att åka till City i alla fall dock - lade nämligen undan en liten sak på H&M idag som jag ska fundera över natten på. Närmare bestämt en ljuvlig tajt denimklänning med knappar hela vägen och liten puffärm. Den klädde mig och var inte alldeles osexig precis.. vill ha! Nu: te!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Asså vi borde ju verkligen träffas i Köpenhamn eller Malmö! Hade varit hur kul som helst!

Postat av: Malin

Lycka till med jobbsökandet! Och hos tandläkaren!

2007-02-01 @ 07:43:54
URL: http://malin.kruslock.se
Postat av: Ellinor

Ulrika: Jaa! Det borde ju inte vara HELT omöjligt att få ihop något. Som du förstår röstar jag iaf för Köpenhamn efter mitt inte alltför imponerade inlägg om Malmö nyligen ;)

Malin: Tack!

2007-02-01 @ 08:54:58
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se