NICHT GUT

Dagen började nicht gut. Hade ju sökt ett jobb som översättare/marketingassistent - det där igår jag pratade om och verkligen ville ha - men fick veta av rekryteraren som pratat med kunden att de ville ha någon med lite mer erfarenhet av direkt marketing än vad jag har. Shit också, hade fått intrycket att det inte var så viktigt.. men att jag hade översättningsbiten och projektledarutbildningen räckte inte. Jaja, bara att ta nya tag *andas djupt* men lite besviken är jag - det hade varit så himla roligt.

Det gick åt pipan med sömnen igår förresten. Skulle bara "vila lite" vid 18.30 men sov i tre timmar. Var visserligen fortfarande trött och hade huvudvärk då jag gick upp men satte mig och översatte i en timme och tog sedan en (av de sista..!) Imovane för att somna om. Inga problem, men det jag hade glömt var att jag sover så jämrans gott då jag tar dem! Klockan ringde vid 9, jag vaknade men slöt ögonen igen några *host* timmar till! Hoppas jag är trött tidigt ikväll i alla fall men skulle inte räkna med det.. Var inne på en sida igår och läste om kronisk
insomni och det lät ju inte alltför uppmuntrande, efter fyra års problem har jag väl säkert förkortat livslängden med ett par år vid det här laget. MÅSTE få ordning på sömnen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se