Nu drar det igång! [Uppdaterad]

Yey! Såg av en slump att det är första semifinalen (av två, sedan följer final) i danska melodifestivalen ikväll! Och ja, en av Olsen-bröderna är med.. som vanligt. De har ju redan vunnit en gång (2000), kan de inte bara ge upp? Kul ska det bli i alla fall!

Uppdaterad:
Eh, jaha.. imponerad är jag i alla fall inte. Kassa låtar - eller ok, två var hyfsade men de skulle inte ha en chans i semin sedan (Danmark kvalar ju i år). Sedan kändes hela kalaset väldigt 2001.. kan inte förklara varför men om jag säger som så att två av låtarna hette "Paparazzi" och "Copenhagen Airport" samt att tjejen som sjöng den sista dängan (med hiphopare och en DJ på scen) var klädd i magkort illblå skjorta och en vit slips så kanske ni kan tänka er. Efter en timme så är det redan slut, nu är det ett annat program och sedan kommer de tillbaka om ½ timme och meddelar vilka som går vidare till final. Spännande (nej).


Kommentarer
Postat av: Linda K

Ingen stilig dansk skådis som är konfrencier? jamen ursäkta mig och mitt tjat men det känns ju som ni bor grannar nsätan ;)

Postat av: Ellinor

LindaK: I think not. Dessvärre. Vi kanske BOR grannar.. det vet man ju aldrig :) Eller så tar jag helt enkelt bara reda på hans adress och stalkar honom lite tills han går med på en romantisk date på tu man hand. Då är det Linda som blir avundsjuk ;)

2007-01-26 @ 17:23:18
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Linda K

HA HA HA! u go! :D

2007-01-26 @ 20:49:34
URL: http://iabloggar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se