STILL ALIVE AND KICKING

Ja, är fortfarande vaken [liten seger]. Men tufft börjar det bli.. har jag varit uppe hela natten går jag alltid omkring på dagen och känner mig som om jag ska nysa samtidigt som jag har lite yrsel. Ingen trevlig känsla.

Skickade iväg en jobbansökan för en stund sedan till en tjänst som skulle passa mig utmärkt. Inte 100% nöjd med det personliga brevet dock, koncentrationssvårigheter då jag är såhär trött och det är ju typiskt - mina tidigare erfarenheter [såväl praktiska som akademiska] passar perfekt in på vad de efterfrågar och då är det ju bra om man får det att framgå också. Vilket jag inte vet om jag lyckades så bra med. Men vi får väl se.

Nu ska jag försöka översätta en timme för att sedan promenera iväg till Posten - måste få lite luft med och det är en bit. Och så ska jag göra allt för att hålla mig borta från ASOS rea, för första gången på länge är jag toksugen på att shoppa därifrån. Den här [i rött]. Och den här. Kanske den här.

Kommentarer
Postat av: malin

asos är som ett gift. tyvärr...

Postat av: Ellinor

Malin: Inte vanligtvis för mig men idag så.. :/

2007-01-03 @ 15:08:02
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Sassa

Håller tummarna för jobebt dit!
gillar verkligen den röda klänningen, den var jätte söt!

2007-01-03 @ 17:19:06
URL: http://sas.blogg.se/
Postat av: Tobias

Den första röda var tokstilig.

Hello Saferide är väldigt bra! Har du hört Maia Hirasawa? Hon brukar köra med HS live, men har släppt några egna låtar. Lyssna särskilt på My New Friend här: http://www.myspace.com/maiahirasawa

2007-01-03 @ 19:51:13
URL: http://my.opera.com/tobiasholmgren/blog/
Postat av: Ellinor

Sassa: Tyvärr gick det ju som sagt inte så bra.. :/ Men visst är den röda söt som socker! Är lite tveksam till att den inte är i samma nyans i verkligheten som på bilden dock - tomterött går bort!

Tobias: Nej, henne hade jag faktiskt aldrig ens hört talas om (har heller aldrig sett dem live). Men sidan ska kollas in så fort jag hinner, tack för tipset!

2007-01-04 @ 15:13:03
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se