Ändrade planer

Mamma ringde tidigare idag och dra på trissor - jag är tydligen saknad i hemstaden! "Det var nästan fyra månader sedan vi sågs nu, saknar ju att krama min dotter!". Det är iofs inte rekord, då jag bodde i Zürich och sedermera på Jersey dröjde det åtta månader. Hon och sambon hade hursomhelst planerat att komma ner och hälsa på någon gång under våren men han vill tydligen inte åka söderöver nu (åker de någonstans blir det vanligtvis upp till fjälls, även sommartid) och tyckte att "Ellinor kan väl komma hit istället". Mamma menar på att hon kan betala biljetten om jag vill ta bussen men ehmm.. nej, inte en chans att jag sitter nio timmar och skumpar på en buss då jag inte ens vill åka till Stockholm. Vet inte om jag kommer åka dit överhuvudtaget under året, det känns inte så. I like it here. Får se om bara mamma kanske kommer ner istället - inte mig emot - och "tar" både mig och mormor & morfar i samma vända, de bor ju i Ystad. Men det är så typiskt att hon alltid ska vara utlämnad till sambons nycker.

För övrigt sitter jag och lyssnar på jättegammal musik. Dolly Parton och The Monkeys (älskar "Daydream believer"). Vill sjunga med men jag tror inte att det skulle vara så populärt mitt i natten. Får mima istället.. "Cheer up sleepy Jean.."..  

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Åh, Dolly :)

Postat av: Annie

Fy sjutton för dammiga bussar.... Jag längtar efter att partikelförflyttning ska fungera i större skala så man slipper all restid :D

2007-03-21 @ 12:49:05
URL: http://enteranniesworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Kerstin: Har precis börjat lyssna på henne, jag.. aldrig trott att country var min kopp te men Dolly är för bra - älskar hennes röst!

Annie: I nästnästnästnästnästnästa liv så är det säkert så - ser fram emot det jag med ;)

2007-03-21 @ 13:09:49
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se