I väntans tider

Att gå runt som på nålar en hel dag bara för att man väntar ett viktigt samtal tar på krafterna. Med min gröna tursten i fickan och mobilen i högsta hugg har jag följaktligen inte hunnit med så hemskt mycket annat än att nojja inför samtalet som komma skulle. Diskade lite. Dammsög köket lite. Tittade på ännu ett Desperate Housewives.

Och samtalet då? Jodå, det kom till slut för ungefär 1 ½ timme sedan. Och det var inte ett slutligt besked som det var meningen utan de är tydligen "i tvivel" - mellan mig och hur många andra vet jag dock inte - så imorgon kl 10 ska jag befinna mig därute igen för en tredje intervju. Man kan bli knäpp för mindre. Fick intryck av att det är kollegorna jag ska träffa nu och som ska fatta det slutliga avgörandet så det är ju väldigt viktigt att visa sitt allra bästa lilla jag. Jaja, whatever happens happens. Hoppas på det bästa men går det inte vägen så var det väl inte meningen.

Just nu är jag i alla fall verkligen inte mitt "bästa jag". Grannen har fört oväsen i säkert två timmar nu; bankanden varvat med något som kan liknas vid en jättehögljudd leksaksbil med gnisslande hjul som åker fram och tillbaka på golvet (fast det är nog en borrmaskin). Är inte överdrivet lättretlig i vanliga fall men nu håller jag faktiskt på att explodera..!

Kommentarer
Postat av: Ivana

Det finns inget värre än att behöva vänta på samtal som senare dessutom inte ger ett absolut svar. Och grannar, ja de är inte lätta att ha & göra med. Speciellt inte de som tror att det är okej att börja borra åtta på morgonen. Hur tänker de egentligen?

Lycka till imorgon förresten!

Postat av: Louise

Hoppas att det går bra. Jag ska hålla tummarna! Det är faktiskt din tur nu.

2007-03-22 @ 21:03:48
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Saskia

åh vad frustreande att behöva sitta på spänn sådär och ändå bli utan klar tecken, men lycka till imorgon verkligen! Yaaay det blir nog bra ska du se! :)

2007-03-23 @ 07:26:26
URL: http://sas.blogg.se
Postat av: Ellinor

Ivana: I know.. luften går liksom ur en då man hållit ångan uppe så länge och sedan bara får ett "nja" istället för ja/nej. Och betr. grannarna så kan jag bara hålla med!

Louise: Tänk att det tycker jag med.. :)

Saskia: Hoppas på att jag kan göra ett bra intryck på kollegorna.. det är svårt att förbereda sig då man inte alls vet vad de kan fråga - som ekonomichefen inte redan täckt - men vi får väl se..

(Och jag säger inte tack till någon av er - det betyder ju otur!)

2007-03-23 @ 07:31:40
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se