Mission impossible

Apropå detta så testade jag säkert 15 läppstift på Kicks igår. Inte riktigt optimalt läge dock eftersom jag var mejkad i korallfärger och det skar sig en del då jag försökte mig på både röda och rödrosa varianter. Efter frisörbesöket har jag dessutom mer framträdande röda slingor i håret (det syns mest i vissa ljus och kommer inte precis fram på bild) så det gör det ännu svårare. Hittade ingenting som var ens i närheten av vad jag har tänkt mig. Det jag tyckte mest om var inte ens rött..

Smile Satin från Biotherm

image582 


.. men finishen var alltför matt och efter 10 minuter ute på stan kändes läpparna uttorkade. Tänkte kolla in MAC och Smashbox på Magasin idag, kanske även Max Factor Lipfinity Everlites som Sessan alltid lovordar.


Kommentarer
Postat av: Louise

Hur gör du när du provar läppstift i butiken? Menar du att du testar dem direkt på läpparna? Torkar du av stiftet innan - äckligt annars? Hur gör du om du ska testa flera olika färger? Jag har alltid undrat vad som är "best practice"!

Postat av: Ellinor

Louise: Det är klart att jag torkar av läppstiftet innan.. och, då jag provat ett, även läpparna. M a o är det kanske inte optimalt eftersom det är svårt att få bort precis all läppfärg mellan gångerna. Men det funkar.

2007-03-08 @ 14:32:21
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Louise

Jag har sett att på en del ställen doppar de pennan eller stiftet eller vad det nu är man ska testa - i alkohol eller liknande. Det är ju rätt klurigt, om det fungerar.

2007-03-08 @ 14:57:36
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Maria

Helena Rubinstein har väldigt snygga, tror faktiskt jag sett ett inte så pjåkigt från FACE också.

2007-03-08 @ 15:44:07
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: Saskia

Ett jättebra läppstift från FACE är "Matte Earth" som är rött och funkar jättebra till alla hårfärger...jag har haft svart, knallrött och gyllene koppar rött och ändå kunnat ha samma läppstift, det som är bäst med det är att det inte försviner ojämt...och om du inte vill se alltför dramatisk ut så ha på läppsyl på läpparna innan du tar på detta så ser det ärven glansigare ut...:)

2007-03-08 @ 19:28:03
URL: http://sas.blogg.se
Postat av: Ivana

Jag letar än idag efter den perfekta röda färgen. Det blir antigen för rosa, för mörkt eller för orange. Hugga

2007-03-08 @ 20:33:23
URL: http://pimpgizmo.blogspot.com
Postat av: Annie

Säger det igen. Laura Merciers stickgloss - färg Poppy.
http://enteranniesworld.blogspot.com/2006/10/poppy-stickgloss.html
Rätt nyans, sådär hållbarhet. Men det gör ingenting då jag inte vill ha hårt målade läppar.
Hoppas att du hittar Laura Mercier i Kphamn.

2007-03-08 @ 20:43:49
URL: http://enteranniesworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Louise: Okej. Låter märkligt..

Maria: Tack för tipset!

Saskia: Låter ju inte alls pjåkigt. Har efter många provningar nu börjat tvivla på huruvida jag egentligen passar i rött. En kombination av hår- och hudfärgen. K säger att mitt hår redan kontrasterar så mycket mot huden att jag inte ska ha för mkt färg på läpparna och jag vet inte, kanske har han rätt..

Ivana: I know! Det eviga problemet..

Annie: Inte hittills. Lyckades faktiskt leta upp ett på eBay till ett inte alltför saftigt pris (dvs, man har råd att testa även om det skulle visa sig vara fel) men så missade jag det. Ska iaf testa vid tillfälle, kanske om jag besöker K i Gbg - där finns ju Cow.

2007-03-10 @ 17:34:09
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se