Rött plut

image577

Har aldrig varit typen som vågat mig på läppstift på riktigt eftersom jag känt att det gett ett sådant målat intryck + att det varit alltför uttorkande för mina ömtåliga små rosenblad ;) Det där har ju förändrats och på senare år har det poppat upp ett otal krämiga och glansiga varianter som mer tilltalar glossfantasten Ellinor. Men tvekar gör jag fortfarande.

I vår känner jag dock suget efter ett rött läppstift! Jag vet egentligen inte om jag klär i det överhuvudtaget men ser framför mig en mjukgörande variant med lite glossig finish som gör sig till mitt mörka hår och bleka hy (+ grönbruna ögon - mer gröna än bruna). Färgen får absolut inte dra åt orange, cerise eller brunt. Är det någon som kan tipsa om något sjyst innan jag ger mig ut i läppstiftsdjungeln? Gärna MAC eller Smashbox.

Kommentarer
Postat av: lill-elin

MAC´s Russian red är snyggt tycker jag. Jag kör med Isadoras "summer red" när jag ska va modig(händer inte alltför ofta)Bra budgetvariant.
Jag går hela tiden runt och tror att läppstiftet smetat ut sig när jag har rött av nån anledning. Men jag tycker att det är oerhört vackert och sofistikerat.särskilt på mörka skönheter som du;)Men du- riktigt rött läppglans kan vara nog så snyggt.tex duwops tulip. och det vågar man garanterat ha varje dag. skönt att prata lite ytligheter mitt i massa pedagogik-plugg. usch vilken tråkig helg...

fast jag och min pojkvän har precis köpt en lägenhet så jag är jätteglad! kommer bli dyrt att leva och betala ränta men det är det värt för den är så himla fin! jag ska lägga upp bilder så fort jag tagit tag i detta med att skaffa en blogg. Ligger i Sollentuna(Kärrdal) precis vid Rössjön, har du varit där? ska bli såååå skönt att äntligen komma bort från Väsby.du fattar nog:)
Det bästa är att bussen till danderyds sjukhus tar 10 minuter och därfirån tar man röda linjen till stan, så vi behöver inte befatta oss mer med pendeltåget, yippie!kram

2007-03-04 @ 19:23:43
Postat av: Annie

Åh - du måste testa mellantinget - Laura Merciers stickgloss. kolla in färgen Poppy. Rött men inte för rött.

Postat av: Ellinor

Lill-Elin: Kruxet med röda läppfärger är ju att de gärna framhäver de gula nyanserna på tänderna och det är ju inte så kul.. Plus att det är viktigt att grunda ordentligt med läppenna etc för att man inte, som du säger, ska behöva gå runt och spegla sig hela tiden för att se att det inte har kladdat. Tack för tipsen, MAC ska definitivt provas! Har någon slags aversion mot Isadora av någon anledning.. undrar om det ens finns här i DK förresten?

Vad skojigt med lägenheten, grattis till er! Och jag om någon förstår helt klart att det är skönt att komma bort från Väsby, även om det inte är hela vägen in till stan. Rössjön vet jag tyvärr inte var det ligger - har ju ingen vidare koll på norrort egentligen eftersom jag alltid (med undantag av Väsby) bott söder om stan. Men det låter mysigt.. skaffa dig en blogg och lägg upp bilder NU :) Ha en fortsatt mysig kväll och försök slappa lite mitt i allt pluggande! Kram

Annie: Tack för tipset! Kollade upp och det såg fint ut! Jäklar också att jag är till 99% säker på att de har slutat med Laura Mercier på Magasin här för jag vill gärna prova läppstift (och även sådant som foundation och puder) innan man köper på nätet.

2007-03-04 @ 21:17:03
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Galadriel

Jag skulle oxå rekommendera IsaDoras Summer Red - det är en klar och underbar röd nyans!
Och alla röda nyanser ger/förstärker inte gula tänder - vissa ger tvärtom mycket vitare än man egentligen har! Som t ex IsaDoras Summer Red ;)

2007-03-12 @ 16:18:12
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Cecilia

Jösses, när du förklarade hur du såg ut var jag tvungen att läsa två gånger och kolla vilken sida jag var inne på,f ör det lät som om du beskrev mig, haha...Komiskt...Mörkt hår,blek hy och grönbruna ögon med mer gröna än bruna....Twin maybe?

Letar dessutom också efter ett rött läppstift men är också livrädd för att se ut som ett enda stort spackel..

2008-04-10 @ 23:14:58
URL: http://recenseramera.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se