Ta ifrån mig touch-paden, någon!

Hoppsan, idag har jag visst nätshoppat.. sådär lite på måfå - icke planerat och ingenting som egentligen var livsnödvändigt. Vad fint att jag handlar upp min första lön en månad innan jag ens hunnit få den.

I vilket fall som helst så tjongade jag, mot bättre vetande, in en beställning på H&M.
Klänningen med hjärtan har jag funderat på ett bra tag och tack vare att jag sölat så levereras den inte förrän om en månad. Ganska snart får jag dock en (faktiskt välbehövlig, har bara en ful rosa sedan innan) vit munkjacka i träningssyfte (hahaha!), ett par gröna espadrillos samt Gillette Venus Vibrance. Ang. den sistnämnda så vill jag egentligen ha en sådan där futuristisk sak med fem blad (Fusion?) men nu testar jag Venus Vibrance först i alla fall. Det kan ju ändå inte funka sämre än 30 spänn-för-fyra-hyvlar-metoden som jag kör på nu. Är så less på att vissa onämnda områden blir stickiga redan timmar efter att man rakat men antar att det är svårt att komma ifrån.

Just det, så blev det en Too Faced Intensive Plumping Lip Mask också. Mest på kul för jag har aldrig varit typen som använt mig av plumpers (testat Freeze 24/7 en gång) så det kan ju vara intressant att testa. Det gör jag dock knappast för SEK 449:- som de tar på Eleven utan mer modesta DKK 60:- inkl. frakt - ända från Hawaii. I love eBay!

Det är nästan roligare att nätshoppa än att göra det IRL då nästan allt jag köper blir liggandes i flera dagar i sina påsar. Nu har man åtminstone något att se fram emot.

Kommentarer
Postat av: Karin

Å gud vad avundsjuk jag blir! Men jag är grymt duktig och håller stenhårt på att inte shoppa en massa saker som jag inte behöver (hmm, skor behöver man alltid så det räknas inte) så länge jag inte jobbar och tjänar pengar. Men jag börjar bli galet sugen. Jag glädjer mig åt andras shopping och drömmer om att det är jag som går runt i snygg hjärt-klänning och gröna espadrillos (kanske inte samtidigt dock...)

Postat av: Ellinor

Karin: Det låter ungefär som jag - som faktiskt, tro't eller ej, är rätt bra på att hålla i pengarna annars.. Var evigheter sedan jag shoppade på riktigt (dvs, ej på H&M-konto typ) och är bara sååå sugen! Hoppas på att du får ta dig en rejäl shoppingbläcka snart i alla fall :)

2007-04-01 @ 09:39:31
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Angelica

Ah, shopping är ju så kul och så farligt! Fast du firar ju, eller hur, då får man shoppa! Grattis till det nya jobbet och lycka till! Hoppas att du tar dig från touch paden ;)

2007-04-01 @ 09:52:14
URL: http://angelicas.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Angelica: Exakt.. det ska jag skylla på ALLTID hädanefter då jag shoppar fast jag inte "får". Är det inte ett nytt jobb så kan man väl fira att det är onsdag.. eller fint väder.. eller.. ja! Idag ska jag definitivt försöka hålla mig ifrån touchpaden, lots to do :)

2007-04-01 @ 11:27:08
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se