Tråkblogg

Jag kommer bli en sådan där tråkmåns som bara vardagsbloggar. Dvs massa tjôt om jobbet och vad jag åt till middag typ. Nej - det får vi verkligen inte hoppas men just nu blir det en hel del om nya kneget.. så är det bara.

Skönt med tidiga fredagar i alla fall (slutar kl. 16) och, precis som nog alla redan anat, så gick min föregångare Natasja på barsel idag. Eller.. hon är sjukskriven och ska vila ett par veckor men det är väl kanske inte så troligt att hon kommer tillbaka innan barnet är fött. Det är ändå rätt bra för det innebär att jag kunnat göra mig mer hemmastadd. Fått eget datorlogin, mailkonto och sådant + bytt ut headsetet till en variant som passar mig bättre. I övrigt så har jag mest ägnat dagen åt att sätta mig in mer i Navision, vilket tar en evig tid, även om vissa saker äntligen börjar sätta sig. Det sjuka är att vi kommer byta system i början av juli - till SAP - så då blir det ytterligare ett program att lära sig från scratch. Mindre roligt men delvis positivt eftersom det kommer vara mig till gagn att ha arbetat i båda då jag ska söka andra jobb.

Ikväll händer det inte så mycket. Tippar på att jag kraschar i soffan senast vid 10-bläcket.

Kommentarer
Postat av: Swe Flo

SAP är ju oerhört poulärt, så det lär ju bli en rejäl merit att ha med sig. Jag jobbar med många som ser SAP som ett måste numera.

Postat av: Ivana

Äsch skit i vad folk tycker om din blogg, det är trots allt din blogg & jag tror nog det blir kul att läsa om din vardag också! :)

2007-03-30 @ 21:19:54
URL: http://pimpgizmo.blogspot.com
Postat av: doris

hehe...så himla tufft...som att läsa mina egna tankar kring danmark ibland när jag läser din blogg. jag röstar helt klart på att du fortsätter skriva om din vardag. så behöver inte jag uppdatera min så ofta... ;)

2007-03-30 @ 23:54:00
URL: http://vardagshysteri.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Swe Flo: Låter bra, det! Men det är ändå lite surt att slava med att lära sig Navision nu för att sedan inte alls ha någon användning för det om 3 månader.

Ivana: Ja, jag sa det lite med distans men det känns mest trist att jag inte alls kommer ha tid eller ork att uppdatera så mycket på vardagar :( Hur hinner alla som jobbar med sitt liv undrar jag liksom, naiv som jag är..!

Doris: Ah, bor du också i Danmark?! Måste kolla in din blogg :)

2007-03-31 @ 09:00:34
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se