Att lyxa till det och bli besviken

I lördags roade jag mig med att i princip slänga DKK 649:- i sjön!

Hade nämligen bokat tid på
Beauty Avenue, en salong på Fisketorvet, för deras "Freshen Up!"-paket. Det vill säga ansiktsbehandling, färgning av bryn och fransar samt fransk manikyr. Ska inte tråka ut er med med en lååång harang om allt som var dåligt och vad som var ok men jag kan säga som så:

- Då jag får en ansiktsbehandling vill jag gärna att hudterapeuten kommunicerar med mig om vad hon gör. Med andra ord, jag vill att hon guidar mig genom de olika stegen och berättar vad hon använder för produkt (det var Dermalogica) och vad den gör för bra för just min hy.

- Då jag färgar bryn och fransar vill jag bli tillfrågad om vad jag vill ha för färg, inte minst på brynen. De blev lite väl mörka men har hunnit vänja mig nu.

- Då jag får manikyr vill jag att hon är grundlig och inte filar mina naglar helt snett (vågigt liksom!) samt gör ett så undermåligt jobb med lackningen att jag får ta bort allting då jag kommer hem och fila till formen igen på egen hand.

Så nu vet ni var ni inte ska gå om ni vill unna er en skönhetsbehandling i Köpenhamn. Och var jag inte kommer gå tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Ivana

Låter inge kul :/ När man far på sådana behandlingar vill man ju bli behandlad bra annars kunde man ha stannat hemma & haft mini spa för en bråkdel av priset

Postat av: Veronika

Men, vad störigt. När man lägger så mycket pengar på nåt vill man ju att det ska bli bra. Nu ska ju inte jag lyxa till det i Köpenhamn, men jag bojkottar Beatuy Avenue i alla fall.

2007-05-22 @ 20:03:04
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: Mathilda

Nä, vad trist. Jag har passerat där ett par gånger och funder över att gå in. Men nu vet jag att jag alltså inte bör göra det. Synd.

2007-05-23 @ 09:23:23
URL: http://thilda.org
Postat av: Annie

Så trist när man förväntar sig en trevlig stund...
Sa du inte till att du var missnöjd? Jag hade klagat direkt, det är inte skoj att känna att man slängt pengar i sjön.

2007-05-23 @ 14:24:23
URL: http://enteranniesworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Ivana: Precis det jag borde ha gjort..
Veronika: Haha, skönt att veta att jag hindrat en.. hm, icke-potentiell kund att gå dit i alla fall :)
Mathilda: Nej, gör inte det! Själv ska jag leta vidare efter någonstans där man faktiskt kan bli stammis.. Hoppas du trivs i Köpenhamn förresten! Varit inne hos dig ibland och det verkar i alla fall så :) I loooove den här staden!
Annie: Hrm, nej - jag gjorde ju inte det! Naglarna såg jag inte riktigt hur illa det var innan jag kom hem och synade dem ordentligt. Men du har rätt, jag borde haft lite mer stake!

2007-05-25 @ 17:49:28
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se