Fröken Snusk

För typ ganska så länge sedan köpte jag ett set makeupborstar i äkta hår. Idag tvättade jag dem på riktigt med schampoo för första gången. Snusk, snusk! Nu är det jag som köper en brush spray att hålla dem fräscha med mellan tvättarna - minst en gång i månaden fr o m nu! Man vill ju inte ha ögoninflammation eller något annat läskigt.

Kommentarer
Postat av: Louise

Jav tvättar min foundationborste med schampo kanske en gång i månaden, men rekommendationen var en gång i veckan! Man glömmer hur äckligt det blir mellan tvättarna - usch!

Tycker du att det märks stor skillnad med borstar med riktigt hår? Funderar på att köpa några fler.

2007-05-10 @ 13:57:07
Postat av: Ellinor

Louise: Innan jag köpte dessa använde jag mig till största delen av skumgummiapplicatorer så det säger ju sig självt att då märks det rejäl skillnad. Tycker definitivt att du ska köpa fler borstar, de håller ju så mycket längre än de som är "fejk". Om man sköter dem som man ska då.. :)

Postat av: Louise

Jo, möjligt att det håller längre - men det bryr jag mig inte så mycket om. De borstarna jag använder till ögonskugga nu kostar 20 spänn på HM. Funderar mer på om resultatet blir bättre med riktig hår, än med syntet.

Om inte annat är det ju KUL att ha bra grejer :-)

2007-05-10 @ 16:05:05
Postat av: Ellinor

Louise: Riktigt hår i borsten kombinerat med talang och resultatet blir nog bra (bättre) :)

2007-05-10 @ 16:27:31
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se