Motvilligt firande

På kontoret är födelsedagar lite av en happening. Firman bjussar på tårta på eftermiddagen och så kan man själv ta med sig morgonbröd om man vill det (och det vill man); dvs ett par nybakade limpor som man köper på bageriet på morgonen, ost, marmelad och chokladpålägg.

Utrymmet runt ens skrivbord är pyntat med flaggor och just på min lilla avdelning så lägger vi ihop till en present också som någon ansvarar för att handla. Därav tjatet på mig att komma med en önskelista idag (jag fyller på söndag).

Ärligt talat känns allt det här mest så himla jobbigt. Uppmärksamhet av det där slaget är inte alls min melodi och jag ser inte fram emot att bli sjungen för och sitta och öppna en present inför allas ögon på måndag. Jag blir generad..

Så jäkla kul känns det ju knappast att fylla 28 heller.. Maken till meningslös ålder.

Kommentarer
Postat av: Annie - PD

Mmm, chokladpålägg. En favorit.
Visst blir man lite utsatt när man firas men hellre för mycket än att det ignoreras helt. Tycker att det tyder på att man bryr sig om varandra (och jag är den jobbiga typen som sjunger högst när detta sker på vårt kontor ;D)

Postat av: Kerstin

Vad kul :) Jag älskar då det händer någonting utöver det vanliga på jobbet...

2007-10-12 @ 08:14:56
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: Ellinor

Annie: Mm, det är gottgott! Jo, egentligen är det väl trevligt att bli lite uppmärksammad men det blir too much för mig som blir lite generad. Tycker det räcker med ett enkelt grattis och lite tårta.

Kerstin: Vi är 30-35 personer på kontoret, så det känns som om det är rätt ofta detta inträffar :) Tre födelsedagar bara den senaste veckan.

2007-10-13 @ 09:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se