Kombosarna

Har ju missat att presentera mina kombos; de två sköna människor jag delar lägenhet med sedan snart två veckor tillbaka.

Sus
Jag vet inte om benämningen kombo är rätt då det gäller henne, för hon är nämligen aldrig hemma. Inklusive nätter. Vilket ju naturligtvis är rätt skönt. Ju färre, desto bättre. Trots att jag sett henne typ 2 ggr och bytt sammantaget 5-10 meningar så verkar hon ändå vara en gullig tjej. 25-årsåldern, har alltid sin pojkvän i släptåg och de två är rätt engagerade i arrangemang av typen "Ungdomshuset", dvs demonstrationer och sånt. Men hey, det är väl bra att ha ett fritidsintresse och "Så länge hon inte blir arresterad så", säger Jacob.

Jacob
Det är väl egentligen han och jag som bor här då. 37 år (det kan man inte tro!), jobbar inom Skat. Singel tror jag (eller, han träffar nån i Århus lite då och då). Översocial, lite småbohem och verkar ha en miljon vänner, men han är jättegullig.. omtänksam och snäll. Enligt Dansken lite feminina drag så han är inte sotis på att jag bor med en man. Jag gillar Jacob.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se