Down memory lane II

Jag har gjort något liknande redan, men i och med att det var 1 ½ år sedan kan det väl få vara dags igen - också för att jag är med på så få dueller nuförtiden. Sedd lite varstans, men senast hos söta Atomflickan.

För tjugo år sedan..
Var jag åtta år och gick i tvåan/trean i Sjötorpsskolan. Minns inte så mycket mer än att vi åkte med kusinfamiljen till USA och Aruba i tre veckor på semester. Under flygresan från Florida till Aruba hamnade vi mitt i en tromb/cyklon/något blåsigt och jag satt bara och skrek att jag skulle dö. Blev tokbrun under resan också vet jag, och lärde mig simma.

För femton år sedan..
Var jag tretton år (herregud, vad fort tiden går!) och gick i sjuan/åttan i Skogåsskolan. Var nog en rätt jobbig nybliven tonåring, men så var det också rätt struligt med skilda föräldrar och varannan-vecka fram och tillbaka. Kär var jag nog mest hela tiden i Andreas och Peter och Gordon och hundra andra.

För tio år sedan..
Var jag arton år och gick på Ålsta folkhögskola utanför Sundsvall. Bodde ihop med ett gäng tokfina tjejer, varav en är en av mina närmaste vänner idag. Festade en hel del och var "kär" och tillsammans med flera stycken (åh, Fredrik.. vad söt du var!). Var väldigt stolt för att jag fick köpa ut på "Systemet" (= Konsum i Fränsta) fast jag inte hade åldern inne. Under hösten jobbade jag heltid på McDonald's för att spara ihop pengar till Israelvistelsen våren '99. Inte lika roligt.

För fem år sedan..
Var jag tjugotre år och pluggade i Skövde. Trivdes inget vidare, men vantrivdes inte heller - bara var. Blev tillsammans med Markus under sommaren (då jag f ö tog en sommarkurs i retorik) och var med honom i drygt sex månader efter det. Under den tiden var jag dessutom kär i Föredettingen och otrogen mot Markus med en väldigt snygg Micke (samt med Föredettingen, beroende på hur man räknar). Usch, vilken dålig flickvän jag var.. 2003 var i övrigt ett rätt trist år tror jag.

Kommentarer
Postat av: M

Då härmar jag och gör samma sak:)

Postat av: Ellinor

M: Do that! Ska kika in och läsa.

2008-04-02 @ 17:45:07
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se