Ragga blinddate?

Jag avslöjade mitt typ-singelskap* för min chef-men-inte-formellt-Karsten idag (många ihopsättningar där). Han skjutsade mig till stationen efter jobbet och jag frågade om han inte kände några trevliga män (mest som ett joke - inte än, tack!). "Mig!" blev det självklara svaret. "Fast du kanske vill ha någon som inte är upptagen?". Nej, dumpa din gravida sambo du så kan vi snacka sedan..

*Vi kallar fortfarande varandra flickvän och pojkvän. Åtminstone det förstnämnda. "Vad skulle vi annars säga?" som Dansken sa.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag tycker att et låter komplcerat och jävligt. Antingen gör man slut eller så gör man det inte. Det där ha kakan när man vill, gör oftast att man själv blir skadad och mår sådär bra på kuppen. Jag vet hur den skiten är. Och jag hoppas att du inte skadar ig själv på detta sätt. Självdestruktivitet.

Postat av: Ellinor

Angelica: Nej, det är väl kanske inte den bästa typen av relation. Men jag känner lite att jag behöver en period för att kunna "vänja mig av" med honom.. lite som en rökare som trappar ner :)

2008-04-14 @ 21:36:37
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Angelica

Ta hand om dig bara! :) Och se till att bli av med nikotinet fort, eller ja, du vet vad jag menar! Kram från mig mitt i allt!

2008-04-15 @ 17:56:58
URL: http://angelicas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se