Förbjuden frukt..

Apropå detta. Ja, det blev ganska så exakt som jag trodde att det skulle bli. Och jag är.. sjukt frustrerad. Leenden och uppskattande blickar räcker inte. En liten pratstund om ditten och datten i köket. That's it. Och vad kan det dröja nu tills nästa ledningsmöte, 6 veckor? 6 månader till vår nordiska get-together i Göteborg i sommar. Skärpning, Ellinor - gå och ta en kalldusch!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

moraltanten i mig skriker saker som "äre verkligen bra med sin partner om frustrationen är sådan"???

å andra sidan, en helt ärlig fråga, jag lägger inte mina värderingar i det; hur gammal tycker du det är okaj att pappan är när han blir far?

Postat av: Ellinor

Punaniii: Det ÄR bra. Men jag gillar att flirta - can't help it. Ville flirta meeera, därav frustrationen. Inget mer. Och det går över om ett par dagar (då jag får träffa K).

Vad betr. din andra fråga så tycker jag nog att gränsen går vid typ 55. För att risken att barnet ska förlora en förälder innan vuxen ålder ska bli mindre. Naturligtvis är det inte hugget i sten, det finns 60-åringar idag med fysik som 40-åringar. Och det sitter inte i åldern hur pass bra förälder man blir - gäller såväl kvinnor som män.

2008-01-22 @ 19:40:13
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Anonym

hmm...

ang. ålder så kan det krasst bli att man lagom till studenten ser sin far flytta in på ålderdomshem.

likaväl kan han vara fit som förr o leka med sin pension genom att vara globetrotter av rang!

2008-01-22 @ 21:35:04
URL: http://punaniii.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se