Klagovisor

Tisdagstaskigt humör.. trots en rätt lugn dag på jobbet (noll otrevliga kunder, dra på trissor!) med wienerbröd och allt (som jag ångrar att jag åt först på eftermiddagen då det var segt och trist).

Är mest trött på saker och ting tror jag.. trött på att det inte händer så mycket just nu, trött på den här bloggens utseende (och orkar inte göra något åt det), trött på att jag har köpstopp på det mesta pga att det ska sparas pengar till NYC, trött på att det inte finns några bra lägenheter att söka.. ja, jag är trött.

Men jag piggar väl på mig snart. Imorgon möter jag först kl. 9 på kontoret. Alltid något.

Kommentarer
Postat av: Sara

Oj,oj upp med håret som vi säger här i Köpen;) Ville bara säga att jag haft stor glädje av dina inlägg, mycket igenkännande och många skratt. Det faktiskt är den första bloggen som fångat mitt intresse. Trodde inte jag va den som skulle följa med i någons inlägg men nu är jag hooked på Nippertippan. När det gäller att lära sig danska kan jag tipsa om Studieskolen (fast den har du säkert redan koll på), grymma lärare. Varma hälsningar från ännu en göteborgare i Köpenhamn

2008-01-29 @ 21:22:37
Postat av: Andrea

Hej hej:) Har suttit o last dina inlagg nu o blev med ens bestamd over att jag faktiskt vill flytta till Kopenhamn...har precis flyttat hem fr Milano efter en tids studier inom mode. Vill sa garna jobba i k o testa pa det lite o du gav mig verkligen lusten till att gora det:)
Kanske vi ses pa en av dina bartips lounger!
vanligen, Andrea

2008-01-30 @ 13:51:12
Postat av: Ellinor

Sara: Se där, vad kul med ännu en svensk (fast jag är från Sthlm då!) i bästa Köpenhamn :) Tusen tack för komplimangen, fast jag tycker själv jag blir sämre och sämre på bloggandet :/ Inte lika mkt geist som förr.

Det är just precis Studieskolen jag har tänkt mig, kul att höra att den är bra!

Andrea: Det tycker jag helt klart att du ska göra - kommer du inte att ångra! I love Köpenhamn och det lär du också göra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se