*host* Har glömt att berätta..

.. att jag inte kunde låta bli att klicka hem bikinin trots att det alltid är riskfyllt att shoppa badkläder på nätet. En tunika blev det också och eftersom den antagligen blir längre på mig än på modellen så lär den funka som klänning. Jag har beställt från Nelly två gånger tidigare och skickat tillbaka allt båda gångerna så tredje gången gillt..! Eftersom Nelly inte skickar utomlands så går det som c/o till Danskens adress i Mölndal. Han kommer hit på fredag kväll så jag hoppas han hinner få med sig grejorna innan dess - de står redan som levererade under status på hemsidan. Annars lär jag få vänta ett par veckor :/

Då Dansken fick höra om detta (och jag nämnde bara bikinin) föreslog han för andra gången att jag ska sätta in alla mina pengar till honom så han kan förmynda dem och jag inte shoppar bort dem. DU SKA SPAAARA, hävdade han. Ja ja.. Jag lägger för sjutton undan 5000:- så gott som varje månad så då kan jag väl få unna mig att köpa roliga saker för resten!

Kommentarer
Postat av: Linda K

usch sådär säger maken till mig hela tiden också. Ge mig dina kort så du inte kan shoppa.



guu vad tråkigt!

Postat av: Ellinor

Linda K: Pfft, män! Roliga tror de att de är också! "Ge mig dina pengar så du inte kan springa och köpa ett hus för 4 miljoner" borde jag sagt till Dansken :) Se hur kul han tycker det är!

2008-05-20 @ 22:24:15
URL: http://nippertippan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se