BÄSTA DYGNET!

Blev bara ett dygn med danske prinsen den här gången.. sucks bigtime men det var tvunget. Han körde hit från Göteborg igår morse, kom till Stockholm vid lunchtid och fick sedan lov att åka igen nästan precis 24 timmar senare för att hinna till Oslo till ikväll eftersom han ska köra någon slags pitch där imorgon. Övervägde ett tag att följa med till Norge men eftersom K jobbar hela tiden och det i alla fall bara skulle bli en knapp dag där så lade jag ner den idén. Oslo är heller inte någon favoritstad.. där är faktiskt dead boring! Vi var där på vår tredje 'dejt' i juni förra året och det regnade och var skitkallt.. bodde på ett trist hotell med ofräsch frukost.. åt tråkig/dyr mat (ok, vi åt gott/billigt en av dagarna - indiskt) och shoppade nästan ingenting eftersom det fanns ungefär lika roliga butiker som i Karlskoga. Om ni förstår. Bror + flickvän var förresten också i Oslo den här helgen - hoppas ni hade det nice i alla fall.

Ett mysigt dygn blev det åtminstone! Tillbringade hela eftermiddagen igår med att gosa och prata om vartannat.. I love att vi kan diskutera så obehindrat om det mesta och verkligen har kul då vi umgås! På kvällskvisten åkte vi och handlade och lagade sedan mat ihop - lax med sesamfrön i ugn + stekt marulk (som jag inte ätit förr men det smakade lite som scallops), sallad samt baguetter med aioli. B&J's Cookie Dough och kaktus-/citronsorbet till efterrätt. Hade hyrt Transamerica som var riktigt bra. Och sedan fick jag massage.. en väldigt bra kväll allt som allt!

Men nu är han borta.. usch och fy.. saknar!

Uppdaterat: Kom på att det kanske lät lite brådmoget att dissa Oslo sådär rakt av. Faktum är att jag tror att det är en trevlig stad egentligen då man väl hittar alla guldkornen (hade inte gjort någon "research" på den biten innan) och jag hade nog enkelt lite höga förväntningar. Regnet och kylan gjorde också sitt till för det dåliga intrycket.. Så Oslo, jag kommer gärna tillbaka en varm sommardag så du kan visa dig från din bästa sida!

Kommentarer
Postat av: Elle

Hej! Oslo var toppen! Vi träffade er kusin och åt middag två av dagarna. Kan även tipsa om jättebra shopping, hittade de bra affärerna sista dagen då allt tyvärr var stängt.. men allt man kunde se genom skyltfönstret gav hopp om god shoppinglycka. I övrigt hade du rätt, det var precis som Örebro. Kram/Elle

Postat av: Ellinor

Elle: Ja, jag läste om det hos dig - lät som om det var en lyckad resa (minus vädret då). Synd att alla småaffärer (där den bästa shoppingen finns) alltid ska ha stängt på söndagar men då vet man i alla fall att det FINNS shoppinghopp i Oslo :)

2006-10-09 @ 14:57:29
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Nannis

Åh - jag älskar Oslo! Mina bröder bor där båda två och jag är ofta däruppe. :-) Föredrar faktiskt Oslo framför Köpenhamn...

2006-10-09 @ 16:06:20
Postat av: Ellinor

Nannis: Det är säkert annorlunda då man väl lär känna staden. Jag får åka tillbaka..

2006-10-09 @ 16:20:29
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se