Är det nu synden straffar sig...?

Imorse då jag vaknade och såg mig i spegeln hade höger öga svullnat upp till dubbel storlek. Det gör inte ont och där är ingen var, men däremot är det blankt och helt blodsprängt. Linser är bara att glömma och eftersom det är ett måste då jag spenderar hela arbetsdagen framför datorn + ser för j**lig ut skippade jag jobbet idag. Ska ändå åka in några timmar i helgen så då kändes det inte fullt lika illa. Sedan vad anledningen är att jag ser ut såhär är en annan femma. Allergi (mot vad?), alltför kraftig vind, linserna, ny mascara (fast har ju haft den i en vecka nu utan problem)..?

Som om inte det var nog har jag sedan några dagar tillbaka ont i en liten knöl jag haft på ryggen i säkert 7-8 år. Den har aldrig gett något väsen från sig tidigare - har en likadan i nacken och har fått höra att det är en fett-/broskknöl. Nu är den illröd, förmodligen vätskefylld och gör tokont.. inte minst då behån spänner emot. Tror ju inte precis att det är cancer eller något annat läskigt men det är i alla fall obehagligt.

Idag sov jag därför till 12 = för sent att ringa läkare så det blir väl till att göra på måndag istället för alla mina krämpor!

Kommentarer
Postat av: matilda

Lät inte alls kul! Hoppas det bara är något tillfälligt och att det går bort snart/fortare än fort!

Postat av: Ellinor

Matilda: Det gjorde det faktiskt - idag ser ögat nästan normalt ut! Inte ryggen dock så på måndag blir det till att ringa läkaren..

2007-09-15 @ 17:42:30
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se