SNABBMATSTRÄSKET

Tillbaka i Helsingborg och utmattad efter en lååång arbetsdag (8-18). Datorerna har krånglat hela dagen - fått starta alla mobiler manuellt då de konsekvent vägrade att gå igång automatiskt - + att vi bara var två personer istället för fyra. Med 1800 mobiler kvar att uppdatera funkar inte det så vi har ringt ner ytterligare två som kommer någon gång ikväll, behövs!

 

Snart ska jag gå och äta med A och just maten måste vara det största problemet här! Lokalen där vi jobbar ligger vid ett köpcentrum där man kanske skulle kunna tro att det finns ett något större utbud av lunchrestauranger än Burger King, en grillvagn samt "PastaPågen" (också en vagn med sanslöst billig pasta - gott, men man lessnar). Men nej då! Till middag är valen ännu färre om man inte vill åka ner på stan (vi har ingen bil och det ligger en bra bit härifrån) - hotellets egen restaurang (dyrt!) eller Statoil. STATOIL! Hann tröttna på snabbmat och läsk redan under de två dagar jag var här förra veckan, i fredags blev det t ex Burger King till lunch och pizza i Värnamo på vägen hem till Stockholm. Pizza och hamburgare på samma dag, jag som i vanliga fall äter båda sisådär max 1 gång varannan månad. Hur ska jag stå ut... och framför allt, hur håller man vikten..? Får bli dietvecka vid hemkomsten eller nåt.

 

Nu ska vi i alla fall käka, får nog bli hotellets restaurang i kväll trots allt...

 

(Riktigt trötta blogginlägg under tiden jag är här känns det som om det kommer bli - bara en varning!)


Kommentarer
Postat av: Anna

stopp och belägg nu!! nu vt jag var du jobbar, och om ni tittar förbi siba och rusta och on off i köpcentrat där ni sitter ser ni på andra sidan gräsplanen VÄLA!!! stort köpcentrum med 106 butiker typ, och en stor foodcourt där man kan variera maten! men eftersom ni bor på berga industriområde annars så finns det ändå hyfsade lunchalternativ, en bit från scandic, mot securitas och mitt emot finns dagens, helt ok, det finns två pastavagnar där, och två av bilaffärerna har matsal iallafall. så det finns mer alternativ om man känner till dom, och som yrkesförare sen innan gör jag det ;)

finns massor att göra i stan med, men det är en aning varmt, plus att du jobbar hela dagarna, men åk ner på kvällen, och vandra från knutpunkten förbi tivoli och dunkers, och gå längs norra hamnen, köp glass på Hauffes precis innan ni kommer ut på gröningen, gå vidare längs havet, ni kan gå ända till pålsjö innan det kan vara dags att vända....försök se lite av staden nu!

Postat av: Ellinor

Tusen tack för alla tips! Hann väl inte riktigt kolla in de alla, men vi upptäckte till slut Väla och åt både i FoodCourten där + på Ikea.. lite bättre iaf än PastaPågen och BK!

Var även nere på stan en kväll och gick i Norra Hamnet + åt på ett himla juste ställe som hette Smaka. Hann också med en tur i stan idag på dagen innan hemgång. Helsingborg är ju en fin stad, du har tur som bor där! :)

2005-07-15 @ 22:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se