Bostadsstress!

Det är mycket nu minst sagt. Eftersom damen som administrerar försäljningen av lägenheten i andelsföreningen går på ferie på fredag är Alicia lite lätt överspänd och vill ha allt klart nununu. Inte mig emot - det är ju bra att ha det på plats - och vi ska mötas upp på Nørreport imorgon kväll efter jobbet så jag kan få kontraktet som hon då redan skrivit under.

Jag förkastar dock fortfarande banker på löpande band. Närmast på tur står Handelsbanken och Amagerbanken som jag kontaktat idag. Hittills ser den förra mest lovande ut och eftersom den, såvitt jag minns, finns i Sverige också så skulle det passa bra att byta också mitt svenska konto från Nordea till Handelsbanken och därmed förenkla överföringar däremellan.

Ytterligare glasyr på tårtan gäller farfars gamla sommarstuga utanför Eskilstuna som han har tänkt att skänka* mig och lillebror. Eftersom jag bor i Danmark har jag dock inte något vidare intresse av att vara delägare i ett hus som jag lär besöka sisådär en gång var tredje år och vill då naturligtvis bli utköpt. Tyvärr har det blivit ett missförstånd mellan mig och bror som trodde att skulle vara aktuellt först då de i sin tur säljer stugan (när då - om 30 år?) och det är nu oklart vad som sker. Visst får jag dåligt samvete över att huset då kanske måste säljas nu om de inte har råd att köpa ut mig, men å andra sidan är ju alternativet att ha pengar "innestående" detsamma som att bara överlåta min del till dem och det känns inte helt fair. Känner mig försatt i en obehaglig situation där jag riskerar att bli "the bad guy" och det stressar mig lite.

Tråkigt inlägg, men ibland är det saker och ting man behöver få på pränt..

* Han förlorade körkortet för någon vecka sedan och utan körkort = omöjligt att ta sig till landet. Sannolikheten att få tillbaka det vid 80 års ålder är nog inte så stor.

Så går det om man är "smart" och ska ta en kvällslur

Jamen, 4 timmars sömn (förutsatt att jag somnar inom 20 minuter fr o m nu), det är ju inte så illa. Vad pigg och glad jag kommer vara på jobbet imorgon..

Testpilot: Zoya "Gabrielle"

På tal om nagellack så har jag nu testat ett av Zoya-lacken jag fick från BeautyOfASite. Gabrielle beskrivs som en varm guld/orange med glittrig finish.



Jag älskar det här lacket! Bilden är tagen med underlack/nagelstärkare från Sally Hansen, två lager Gabrielle samt överlack från Essie. Som ni ser är resultatet väldigt skirt och färgen är underbart korallig/aprikos med ett guldigt skimmer. Det är lätt att måla på och trots alla glitterpartiklar känns resultatet inte grovt eller ojämnt på nageln. En ny favorit!

Betyg

    

Nya lack

Jag har aldrig varit någon lacktjej, men på kort tid har det gått från noll till hundra och från Malmö igår fick följande budgetskönheter följa med mig hem från Åhléns City.



Viva La Diva i 82 - ett godisrosa lack som jag var i trängande behov av då min tidigare favorit från
L'Oréal LA Collection Crystals fick åka i soporna.

Nivea Colour Mini i Yellow Sparkle - har länge velat ha ett gult lack och det här är den perfekta nyansen med lite skimmer i. Begäret lär inte heller hålla i sig så länge så varför köpa en stor flaska?

Isadora Wonder Nail i Glorious Orange - så snyggt med orange på solbrända händer/fötter!

Hotell hotell.. lite överallt!

Jag har tappat räkningen på alla pengar jag ligger ute med nu för hotellkostnader (Dansken ska såklart betala hälften)! Men nu är i alla fall samtliga hotell (hostel i Safed) för Israel bokade - inklusive Eilat som visade sig vara svårast att få tag på något hyfsat som inte kostade skjortan - och därför gav jag mig på Stockholm och helgen 29-31 augusti då vi ska på brorsan & Elenores bröllop. Har dessutom beställt själva bröllopspresenten också. Vad det blir? Hemligt hemligt..

Hotell
Kung Carl blir det! De har åtminstone en sjyst bar om inte annat.. men hotellet verkar helt okej det med.


Härliga söndag!

Jag älskar söndagar! Inga måsten, utan bara en lång skön dag att komma ifatt med saker och förbereda sig inför veckan som komma skall.

Planer för dagen

-
Städa rummet (säg den söndag då det inte är min plan.. gud, vad härligt det ska bli med en lägenhet där jag äntligen får plats med saker och ting!)

- Läsa på om andelsbolig (jag kan ingenting om räntor, pantbrev, avdrag och allt annat tråkigt som man måste sätta sig in i)

- .. och även "shoppa bank" mer ingående (Danske Bank och Nordea går bort, Roskilde Bank som jag besökte i torsdags kändes inte hundra)

- Fixa Skype så jag kan prata med Dansken i USA (har det installerat, men aldrig använt)

- Stryka och tvätta en maskin eller två (får passa på att använda mig av lyxen att ha maskin i lägenheten så länge det går)

Bara "tråkiga" saker, men jag är på riktigt bra humör och redo och ta itu med dagen!

Alla pratar skånska

Idag blev det en tur till falafelens förlovade stad - Malmö! Inte direkt frivilligt, skulle ansöka om ett nytt pass, men passade på att strosa lite i butiker också och försöka undvika de horder av människor som kretsade kring stånden (var någon sorts marknad?) på Gustav Adolfs Torg och gatan som går mot Centralen.

Tre saker jag ofta glömmer att göra då jag är i Sverige

1. Hälsa på kassörskan i livsmedelsbutiken
Gör man inte här. Jag försökte i början, men blev nonchalerad och stirrad på så det lade jag snabbt ner. Lite konstigt i och med att danskar är så öppna och trevliga i alla andra sammanhang.

2. Trycka på knappen då jag ska gå över gatan
Behövs inte heller här, det går på automatik.

3. Prata svenska
Nej, jag pratar inte danska ännu men däremot någon märklig blandning med svensk bas och inslag av massa danska ord. Speciellt knivigt är det att prata som vanligt med mina arbetskamrater ena sekunden och nästa ställa om sig till 100% svenska då en kund ringer.

Skadeglädje är den enda sanna glädjen

Sms från Dansken som ankommit San Fransisco. "Lite kallt, bara 18 grader". Kollade väderrapporten och det ser inte bättre ut de närmaste dagarna, då är det ju t o m varmare här hemma. Bara lite skadeglad..

I all välmening men..

Ingen bra dag. Vet inte om det kan vara tal om dåliga räkor eller bara en släng av ett virus, men min mage har det inget vidare. Så jag sitter hemma och har tråkigt mellan rundorna till badrummet :(

Som tur är finns webmailen och nyss fick jag ett meddelande från ägaren av vår serviceverkstad i Sverige som går på semester idag. Han hälsade även att han rekommenderat mig till platsen som After Sales Manager nu då Malene slutar som haft jobbet i nästan 13 år. Sött av honom, men det måste verkligen vara det mest ensamma och otacksamma jobb som finns - känns inte aktuellt för mig. I stort sett går det ut på att tackla missnöjda kunder och slutkunder, ha koll på kvalitetsavvikelser på produkter samt kontrollera att våra servicepartners i Norden utför det arbete de får betalt för. Man sitter på ett undanskymt litet kontor längst ner vid showroomet och blir bortglömd mest hela tiden. Jag vill gärna göra karriär inom koncernen, men det känns inte som om det här är den rätta vägen att vandra..

Nu ska vi inte gå händelserna i förväg..

.. men jag tror att jag kanske kommer köpa en lägenhet. Var och såg på den för andra gången ikväll och tog det slutgiltiga beskedet på plats att jag gärna vill ha den! Alicia (säljaren) hade fått ett ja från en annan person tidigare under dagen, men sa att hon hellre ville sälja till mig så vi har ingått ett muntligt avtal kan man säga. Eftersom det är en andelsbolig är det ju ingen budgivning, men risken finns ju alltid att den här andra personen plötsligt erbjuder 50.000 extra under bordet el. dyl och det kan jag inte sätta emot. Så jag ropar inte hej ännu..

Det är en 2:a på 53 kvadrat i början på Amager, ca 12 min med buss och 5-6 min med metro från Kongens Nytorv. Ligger på en lugn sidogata, men nära caféer och butiker på
Holmbladsgade. Ca 1 km till Amager Strandpark.





Den är i gott skick, fina golv och nymålade väggar. Köket är lite basic/trist, men kan nog hottas upp med någon ny, snygg diskho och ny kyl/frys samt spis. De nuvarande vitvarorna tänker säljaren visserligen låta stå kvar (i DK tar man annars dem med sig eller köper som lösöre), men kylen är rätt gammal och spisen är gas rakt igenom (har inget emot gasplattor, men vill åtminstone ha elugn). Badrummet är lite större än ett normalt "Köpenhamnsbadrum", men man måste fortfarande stå bredvid toaletten och duscha.

Jag tycker verkligen om den så håll tummarna för att allt går i lås är ni snälla :)

Jag kan fortfarande överraska mig själv

Han åkte imorse och fast vi inte ens setts på 1 ½ vecka innan dess så saknar jag honom mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Hur snällt låter det.. men ni får komma ihåg att vi pysslat med den här långdistansprylen i över 3 år och har aldrig någonsin setts mer än 1-2 gånger i månaden, ett par dagar åt gången. Minus de gånger vi varit på semester ihop då. Efter en tid vänjer man sig och lever sitt eget liv, nästan som singel (minus singelsexet), mellan träffarna.

Men det känns rätt nedslående att vi inte ses igen förrän den 29 juli. På ett Kastrup i semesterkaos, på väg mot Israel med ett digert schema framför oss i 12 dagar. Ingen riktig kvalitetstid att bara vara tillsammans eftersom det är så mycket som ska hinnas med. Jag klagar inte, det ska bli hur kul som helst! Men jag behöver det också. Vardagen. Och den får jag väl aldrig.

Dagens middag

Färsk pasta med räkor stekta i vitlök samt en klick aioli vid sidan om.

Tänkte jag skulle knocka damen vid Roskilde Bank jag har ett möte med imorgon bitti. Ingen persilja hemma..?

Man får inte vara dum!

Imorgon kväll ska jag tydligen på två visningar. Det är dessa jag ska kolla in. De ligger inte mer än 5 minuters gångväg från varandra på Amager, men det bästa är att jag ska se den första kl.17 och den andra först 21.45 (eftersom säljaren slutar jobba först då). Bra planerat, Ellinor.. verkligen!

Och så har reorna dragit igång i Köpenhamn..

Mjuk och go top - Oasis: 164:-


Mjuk och go top 2 (dock i svart) - In Wear: 99:-


Köpte även en blåblommig halterneckklänning från Urban Outfitters, men den var jag och lämnade igen idag - även om jag inte har mycket till byst vill jag gärna att det åtminstone ska finnas en illusion av att jag har en.

Lärdom av detta: Prova alltid innan du köper.

Jordgubbsbeställning


Får försvara mig med att jag faktiskt behöver en dagkräm med SPF.

BeautyOfASite

För en tid sedan klickade jag hem några saker från den - för mig - nya webshoppen BeautyOfASite och tidigare i veckan anlände godbitarna (klicka för större).

I paketet:

- Joico K-Pak Intense Hydrator
- Demeter Pick Me Up Spray i Persimmon (jag älskar persimmon)
- Weleda Lip Balm i Everon (vad everon är kanske någon kan tala om?)
- Alba Botanica solkräm med SPF 15
- Tre nagellack från Zoya i nyanserna Gabrielle, Nicole och Poppy


Intryck av BeautyOfASite:

Webshop: Enkel och lättnavigerad med ett brett urval av roliga märken. Minus för att vissa sidor inte riktigt fungerar som de ska så man får klicka sig runt rätt många gånger för att komma in på dem.

Leveranstid / fraktkostnad: Ja, inte gick det undan! Den 31 maj skickade jag iväg beställningen och ungefär 1 vecka senare kom det ett mail med uppgift om total fraktkostnad (visas inte då man lägger ordern eftersom den baseras på vikt), hade man någonting att invända mot den skulle man höra av sig inom 24 timmar. Min beställning gick på $70 samt frakt på $30, vilket jag tycker är lite saftigt men inte oöverkomligt. Sedan hände ingenting på flera dagar, min orderstatus på sidan var fortfarande "processing" så till slut mailade jag och frågade när de skulle sända paketet. Total leveranstid = ca 3 veckor.

Service: Sådär. Mitt nagellack från Zoya i Creamy jag också beställt var slutsålt vilket inte framgick förrän jag fick paketet. De hade också missat att sända med de gratisprover jag klickat i. Å andra sidan var resten väldigt välpaketerat och de hade kryssat i "other" på tullblanketten, vilket innebär att jag slapp tull (kanske hade något att göra med att jag klickat beställningen som "gift"). Mailkontakten var undermålig, de svarade aldrig ens på min fråga om när paketet skulle sändas.

Sammantaget så kan det nog bli fler beställningar från BeautyOfASite! Inte minst för att de har ett system de kallar "Beauty Bucks", vilket innebär att man får tillbaka 5% (?) på varje beställning i form av rabatt på nästa (man kan också spara dem till en större rabatt längre fram).

Gone baby, gone..

På onsdag (har jag för mig att det var?) åker Dansken till USA - Florida/Kalifornien - och är borta i en hel månad! Är inte så lite avundsjuk och småputt för att jag inte kan följa med, men får trösta mig med att jag idag ska skriva en liten lista på sådant han ska få köpa med sig från over there.

Fem rätt trista veckor med jobb ligger framför mig innan jag går på semester den 25 juli. Under tiden har jag dock såklart storslagna planer som vanligt; Hitta och köpa en lägenhet (hahaha!), designa om bloggen, teckna upp mig på en danskkurs till hösten, planera klart Israelresan, boka resa och hotell till brorsans bröllop i augusti, skaffa mig en ordentlig grundbränna (den jag hade har försvunnit till följd av de senaste veckornas skitväder), åka en helg till mormor & morfar i Ystad.. "Du har storslagna visioner, men det brukar inte bli så mycket med dem", brukar Dansken säga om mig.

Men om man håller sig upptagen märker man i alla fall inte saknaden.


Snart på andra sidan Atlanten

Det kan man också göra en fredagskväll

Nej, midsommar firas inte i Danmark.

Därför har jag ägnat kvällen åt att:

1) Boka hotell i Israel
4 st reserverade och klara, 2 st ej bekräftade.

2) Bostadssurfa
Skriva till
2 st andelsboligsäljare samt jämföra räntor för andelsboligkredit i olika banker (gääääsp!). Kontaktat 2 av dem för att boka tid för rådgivning. Nordea (min bank) har f ö några av de sämsta villkoren.. bra där!

Nu ska jag äta en macka med rökt lax och se på ett avsnitt av Britain's Next Top Model innan läggdags. Jag är nog lite av en pensionär ibland.

Nej, det var ju inte alls pinsamt det här..

Vid halv 4-snåret skulle jag en sväng till finans-Jespers kontor, en promenad på max 10 meter. På vägen möter jag en annan person och en till på väg hem. Blickar möts - ingen viker med blicken.. till sist ger jag ifrån mig ett fånigt litet fniss och säger "hei hei". Inget svar. Kastar mig sedan in till Jesper. Jag skäms nog väldigt lätt, men det var pinsamt. Löfte fr o m nu: trevlig, men blasé. Inte ge anledning att tro att jag öppnade truten i lördags till följd av något annat än alkohol. Man säger så mycket då.

Helgen som gick

Så.. helgens kickoff då? Jotack, den var alldeles, alldeles underbar. Eller någonting i den stilen. Oturligt nog så missade jag att ta ett enda foto, men det kanske kommer lite längre fram då vi får ta del av de officiella.

Schemat var späckat från morgon till kväll med bl a genomgångar om vad som skett / kommer ske i företaget, ett mycket inspirerande "interaktivt" föredrag med Arne Nielsson, teambuilding i form av matlagning ena dagen och lagtävling andra dagen (mitt lag kom delad 1:a!), vinprovning.. och en hel del partajande! Jag har både lärt känna nya människor (Finland) samt fått veta mer om de jag redan kände. Riktigt bra!

Norrmannen.. tja, han kommer inte längre att figurera i den här bloggen. Om man säger så. Helgens glada överraskning var att Karsten kom i alla fall. Och vi hade en liten diskussion kl 3 på morgonen. Jag är både glad och inte glad över vad som sades, men det känns som om allting utvecklar sig till det bästa. Även om det kan bli lite stiff ett tag framöver, kände det i bilen då jag åkte hem med honom och Søren på söndag morgon. Moral och professionalitet går först!

Dagens "mäh!"

Det är fan-i-mej omöjligt att hitta ett hotell i Jerusalem med:

1) Bra beliggenhet (= inte alltför långt från gamla delen)
2) Hyfsat pris (= inte mer än 800-900/natt)

Några tips?

Då jag var 19 var det en annan sak, då bodde jag & Jenny på 
New Swedish Hostel (som inte har något med Sverige att göra) utan att klaga. Idag har jag lite högre krav på mitt boende än så.

Och jag ska hitta 7 6 hotell (det blir 2 nätter i Tel Aviv) till Israelresan. My Gadd.

Mera Göteborg

Imorgon bitti bär det av till Nordic Event i Göteborg / Lerum.. dvs konferensen för hela vår lilla nordiska del av koncernen. Det ska bli tokroligt (inte minst att träffa Norrmannen och alla mina goa svenska kollegor), men är lite besviken över att säljchefs-Karsten som fick sitt andra barn för 1 ½ vecka sedan inte kommer med. Fick väl inte för sambon gissar jag även om det är förståeligt.

Vi åker i firmabilar och de andra plockar upp mig på Kastrup strax innan 8 eftersom jag inte orkade åka hela vägen ut till Ballerup kommunalt halv 7 på morgonen. Inte fick man välja vem man ska köra med heller och jag åker med folk som jag inte riktigt vet vad jag ska prata om i 3 ½ timme. Men det är väl det som är meningen, att lära känna varandra.

Nu bär det av på restaurang med Dansken som hastigt och lustigt var tvungen att åka ner till Köpenhamn igår för att anmäla sig som inflyttad i Danmark igen. Och om en vecka eller så emigrerar han tillbaka till Sverige. Krånglig historia.

Vi ses efter helgen!

Bilen bokad!

Och då man är dum nog att vara vaken såhär dags kan man likaväl boka sig en hyrbil till Israel-resan. Fiat Punto, 9 dagar, $428.34, hämtas i Jerusalem, lämnas på Ben-Gurion (flygplats) - brabra!

Vem är idioten?

Bara idioter går och lägger sig klockan halv åtta på kvällen för "en liten lur".
Bara idioter ignorerar alarmet som ringer en halvtimme senare.
Bara idioter vaknar två timmar senare.

Den här idioten kommer nu inte somna om på ett bra tag och lär därmed vara lika trött på jobbet imorgon som idag.

Hemma!

Hemma i Köpenhamn igen efter en helt underbar långweekend i Götet. Eller.. den började inte så bra och sedan hade vi lite mer otur med parkeringsböter och en försvunnen plånbok (Danskens) på Café Vallgatan (som f ö suger rent allmänt) men i övrigt så! Nu stoltserar jag med rejäl bonnabränna efter dagens utflykt till Söskär nära Stenungsund. Och längtar efter Danskens famn som jag först får krypa in i igen nästa söndag och då bara för en natt :(

Taxfree!

Då jag är uttråkad shoppar jag. Därför blev det lite härlig taxfree på Kastrup i onsdags.


Biotherm Eau Pure

Blommig och fräsch som passar bra som dagdoft på sommaren.

Blev även ett par nya solisar (eftersom jag lyckades tappa mina på metron strax innan och göra repor i dem) samt ett par väldigt färgglada skor som det kommer bild på då jag kan ladda upp bilder från kameran.

Fuck Sterling!

Götet är härligt.. varmt med strålande sol (skönare än i Köpenhamn eftersom det inte blåser så förbannat). Och så är det nice att få umgås med och klämma på Dansken igen såklart. Men det började inte så bra då jag kom i onsdags.

Tre gånger har jag tagit 21-flyget Köpenhamn-Göteborg sedan
Sterling började med den sträckan för en tid sedan. Tre gånger har flyget varit försenat. Men i onsdags tog det banne mig priset. Efter en låååång väntan på Kastrup började vi slutligen boarda runt 22.40 - mer än två timmar efter planen. Problem med att få slot-tid gjorde att det tog säkert 30 minuter ytterligare innan vi överhuvudtaget kom i luften och vi landade 23.55. Sedan började väntan på väskorna. 5 minuter gick... 10.. 15.. 20.. och efter 25 minuter började vi (ca 15 personer som varit korkade nog att checka in bagaget) undra varför ingenting hände. Markpersonalen på Landvetter (= 1 person halv 1 på natten) visste inte ett dugg så vi fick ställa oss i kö för att anmäla saknat bagage, en efter en. Vid det laget var jag så arg så att jag skakade och höll på att börja gråta kan jag säga!

Klockan hann bli 1 - 3 timmar och 15 minuter efter att jag skulle ha ankommit - innan jag kom ut till en väntande Dansk. Och hela dagen igår fram till halv 5 på eftermiddagen då Landvetter kom med min väska fick jag gå omkring och se ut som hej-kom-och-hjälp! Mitt ena öga har svullnat upp av infektion som kom sig av att jag sköljde endagslinserna från onsdagen i vatten och hade de i även några timmar igår.

En försening kan jag ta, men att dessutom lyckas tappa bort bagaget - är rätt less på Sterling vid det här laget! Tur att jag ska ta tåget hem på söndag kväll.

Åter Göteborg!

Stressad till tusen! 1 ½ timme kvar tills jag sticker till Kastrup för härlig långhelg i Götlaborg och ska hinna stryka, packa, röja upp.. Åter söndag kväll (blir nog snarare måndag i bloggen). Tjingeling!

Famous fake friends

Jag är nog en tönt. Men jag tyckte ändå det var skojigt att logga in på Facebook för en stund sedan och hitta en friend request från fede danska bandet Johnny Deluxe.

Nu ska jag traska till jobbet.

Vatten!

Så fort kokerskan på jobbet inte är där (= sjukskriven nu i ett par veckor) så blir det kaos. Att flaskvattnet tar slut utan att vi fått en ny sändning mitt under värsta högsommarvärmen är inte okej. Ja, det finns mineralvatten och massa annan dricka. Ja, man kan ta sig ett glas ur kranen istället för Turkietimporterat finvatten. Men man dricker onekligen mindre då man inte kan gå ut och bara ta sig en flaska - snittar vanligtvis på ca 3-4 0.5 liters flaskor per dag - och jag var ytterst nära vätskebristrelaterat svimanfall då jag kom hem idag. Har sovit någon timme och motat bort den värsta huvudvärken i alla fall.

Dagens meningslösa inlägg - check! Nu ska jag gå ut och ta mig en härlig kallvattendusch.

Planera är halva nöjet



Vare sig hotell eller hyrbil är ännu bokat, men den övergripande planen för semesterns roadtrip i Israel börjar så smått ta form.

Onsdag 30/7: Ankommer tidigt på morgonen (kl. 04.55!) till Ben Gurion-flygplatsen. Direkt till Jerusalem.

Torsdag 31/8: Jerusalem - kultur!

Fredag 1/8: Hämta ut hyrbil. Köra till
Ein Gedi - Döda Havet.
 
Lördag 2/8: Soluppgång på Masadaklippan. Bil via Makhtesh Ramon till Eilat.

Söndag 3/8 - måndag 4/8: Eilat - sol & vattensport!

Tisdag 5/8: Avresa tidigt till Tel Aviv (my love!).

Onsdag 6/8: Tel Aviv / Jaffa. Avresa på eftermiddagen till Akko (också en favoritstad).

Torsdag 7/8: Bil runt i övre Galiléen (Rosh Hanikra, evt. Safed etc). Övernattning på någon kibbutz i området?

Fredag 8/8: En sväng till min gamla kibbutz samt till Banias (Golanhöjderna). Bil ner mot Genesarets sjö och övernattning någonstans där.

Lördag 9/10: Utflykter runt Genesarets sjö.

Söndag 10/10: Hemresa. Tidigt tillbaka mot Tel Aviv (planet går ca kl. 13) och lämna bilen på flygplatsen.

Oops, she did it again!

Du er ju selvlysende, mand! sa kombon till mig alldeles nyss. Och ja, påminner nog lite lätt om ett stoppljus efter dagens solande i Valbyparken. Jag lär mig uppenbarligen aldrig att smörja in mig över hela kroppen, och kan nu stoltsera med röd rygg / lår / underarmar / ansikte (hade faktiskt solskydd i ansiktet, men först efter 1 timme eller så eftersom jag ville jämna ut en BUS-bränna som blivit lite ojämn).

Min bästa vän ikväll är därför Apotekets / ACOs After-sun gel samt 100% Aloe Vera kräm i jätteburk från Kanarieöarna.

Inget paket ännu

Tredje gången gillt jag beställde från Nelly bådar förresten inte gott än så länge heller. Paketet skickades i mitten av förra veckan och varken det eller någon avi har ankommit Dansken ännu. Mailade Nelly i går och hoppas på snarast svar om var mina grejor befinner sig. Som jag har betalat för med kort i förskott. SEK 1500:-... Och jag vill ha min fina bikini!!!