Snart är det klippt!

Bokat tid för klippning + färgning av ögonbryn på Salong VICE´ imorgon eftermiddag. Nu då jag inte kan gå till min vanliga längre är det ju tvunget att hitta någon ny så jag börjar väl min "rundklippning" i Köpenhamn här! Tyvärr framgick det inte av hemsidan vad de använder för produkter (Redken, Redken..!) men det må vara hänt. Ska visserligen inte göra något dramatiskt men min page börjar se lite ojämn ut så det blir en toppning. Bara håller tummarna för att hon ser hur frisyren är klippt (framåtlutad) och inte försöker göra den jämnlång eller något sådant. Blir nog bra!

Kommentarer
Postat av: Frida & Fabulous

Vad spännande! Jag har aldrig färgat mina bryn. Kanske borde testa?!

Postat av: Ellinor

Frida: Det tycker jag, kan vara ett riktigt lyft för ansiktet! Man kan göra det själv också förstås men fullt så modig är inte jag..

2006-12-18 @ 17:56:50
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Goddess

Jag utövar hemmapraktik av hårvård, börjar vänja mig vid katastroferna. Mina söner (eller den lille,uppskattar inte frisören och dagtid har jag ingen barnvakt). Men om jag inte ska skrämma livet på folk så måste jag till frissan snart!!
God helg från mig!!

2006-12-18 @ 19:54:34
URL: http://goddessess.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Goddess: Jag förstår dig.. som förälder är det väl svårt att hitta tid för "egenvård". Hoppas du tar dig iväg till frissan snart och önskar dig en God Helg tillbaka!

2006-12-19 @ 00:28:11
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se